Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Előre tudom, hogy ez egy...

Előre tudom, hogy ez egy hülye kérdés, de azért olvasnék intelligens, gondolatébresztő válaszokat! Mik az ideális életévek a gyerekvállalásra? 28 vagyok, friss házas, férjem 27. Inkább "siessünk", vagy inkább ne legyen terítéken pár évig?

Figyelt kérdés
Aki ad pár értékes gondolatot, a nak előre köszönöm.
2023. okt. 16. 20:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%

A sietés soha nem jó.

Sokat várni sem, de van egy mondás: lassan haladj tovább érsz.

2023. okt. 17. 09:47
 22/22 anonim ***** válasza:
33%

“ez az oldal is tele eszköztelen szülőkkel, akiknek“

Ez nem reprezentatív. Az nem fog kérdést kiírni, akinek nincsen baja, mert mit írjon? Az, hogy egy-egy ilyen kérdésnél látsz 8-10 válaszolót, mert ha több válasz is van jellemzően ugyanazok társalognak együtt, az nem azt jelenti, hogy mindenkinek Máté Gábor könyvekre és kender származékokra van szüksége ahhoz, hogy 10 év alatt eljusson addig, hogy a szörnyű traumáit feldolgozza. Besértődhetsz, de a te szöveged totál ezeket a trauma turnés sarlatánokat idézi.

2023. okt. 17. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!