19 hónapos fiam lenyelt egy darab műanyagot reggel. Lehet baja?
Nem volt nagyobb mint egy lencse darab,sőt,meg olyan sem.ki akartam szedni a szájából,de nagyon hátul volt,és nem kiszedték,hanem meg letoltam a torkán 🤦🤦
Azonnal hívtam a gyerekorvosunkat,azt mondta nem kell aggódni,ki fogja kakilni
Azt is kérdezte,hogy eles-e volt.mondtam,hogy nem tudom,mert nem tudom honnan szedte már csak akkor láttam,amikor a szájában volt neki.(gondolom valami játék darab vagy valami ilyesmi lehetett)
Azt mondta semmi baj,figyeljem a gyereket,ha nyűgös,és két nap után sem találom a pelenkaban,vagy véres a szeklete, akkor van teendő vele.
Én most raparaztam erre.
Tudom nagyon rossz vagyok,pedig csak kiléptem a konyhából,hogy becsukjam a fürdőszoba ajtaját.
És ez lett a vége.
Szerintetek menjek vele most valahova vagy várjak?
Most nem nyűgös,semmi baja neki.evett is rendesen,iszik is.
Nem olyan volt mint egy tű,az biztos
Ahogy hozzáértem akkor sem vágott,nem éreztem elesnek.
10 éves lányom van,a gyerek 19 hónapos,de soha nem történt meg ilyen velem,lehet csak ezért ijedtem meg nagyon.
Én is azzal nyugtattam magam,hogy ki tudja eddig miket nyelt le amikrol nem tudok.
🤣(Szeret minden a szájába rakni,mindig a szemem rajta van,most hibáztam először.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!