Többgyermekes anyukák, Ti hogyan töltődtök, lazítotok, és mikor? (Munka mellett., Ha otthon vagy, az kicsit más tészta.)
Az alvásidőm minimálisra faragtam, hogy legyen időm este.
Illetve anyukám vigyáz a gyerekekre, ha kettesben szeretnénk lenni a párommal.
Vagy ha konkrétabb érdekel, én legszívesebben olvasok, vagy elterülök a kádban, esetleg elmegyek sétálni. Azt is élvezem, ha üres a lakás, mert az apjuk elviszi a gyerekeket valamerre. Szerencsére nem ritkaság.
Reggel fél 5 kor kelek, gyorsan megfőzök vagy előkészítem amit főzni kell és 7kor indulok dolgozni. A gyerekeket a férjem viszi oviba és suliba. Hazafelé felszedem a gyerekeket, a nagyobbikat otthon nekiállítom a házinak, a kicsivel játékból takarítunk vagy befejezzük a főzést. Este 6kor lefürdetem őket ágyba mennek. A nagy még tévézhet 7-ig a pici viszont alszik. Miután lefürödtek és vacsiztak a férjem vigyáz rájuk. Így én 7 körül eltudok menni futni 1-fél órát. Nekem ez tökéletes lazítás. Hétvégén van több időm magamra olyankor kedvez nekem a párom és alhatok jó sokáig (szombaton én vasárnap ő).
Ezen kívül heti 2 alkalommal felviszem a gyerekeket anyámhoz amíg elmegyek körmöshöz (2 óra).
Teljesen elégedett vagyok ezzel a rendszerrel.
Mivel 9-10 körül aludtak el, ìgy nagyjából soha.
Örökölték mindkét ágról, hogy 10 elott nem alszanak el ( nem, nem szoktatás kérdése). Nem bánom, ha 6-7 között aludnának el kimaradnának gyakorlatilag a közös esték, de minden család más, mindenki máskor alszik el, más a fontos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!