Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez a megoldás jobb lesz mint...

Ez a megoldás jobb lesz mint a bölcsi? Mennyire lenne rossz így a fiamnak?

Figyelt kérdés

Külföldön vagyok, így sajnos csak 12 hetet kapok szülés szabadságra. Egy hónapot fizet a munkáltató majd 3 hónap fizetetlen ami jár.

Eddig úgy volt hogy 4 hónapos korától megy majd bölcsibe, de most sikerült elintéznem, hogy 3 napot otthonrol dolgozhassak és a babával legyek. A férjem eleve 2 napot otthon van, szóval ő lenne a babával azokon a napokon míg be kell mennem az irodába. Ezt kb 1 éves koráig tudom megtenni.

Lesz bármi felé probléma a babának ha én "magára" hagyom 2 napot? Gondolom jobb hogy az apjával lesz és nem a bölcsiben, de így is megszakad a szívem.

2023. okt. 6. 22:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%
Pedig a 7#-es válaszában szépen leírta a kérdező érthetően,hihetetlen,hogy így sem érted. 10#-es.
2023. okt. 7. 10:59
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
11 Hát ha számodra értelmezhető az a kérdés, hogy jobb-e egy kicsi babának a bölcsiben, ahol egyik szülője sincs vele, mint az ha heti 2 napot az apjával van, heti 3 napot pedig az anyjával egy héten akkor nem az én szovegertesemmel van gond.
2023. okt. 7. 12:22
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
De nem ez volt a kérdés, ember..
2023. okt. 7. 13:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
12# Akkor olvasd át újra,mert valahol félrecsúszol.
2023. okt. 7. 13:31
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Oké. Lehet, hogy meghülyültem. Mi a kérdés szerintetek?
2023. okt. 7. 13:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem inkább az a kérdés, hogy egy ekkora baba mellől milyen munkát tudtok otthonról végezni? Mert ez így szépen hangzik és nyilvánvalóan tök jó, hogy partner a munkáltató, de hogy minőségi meló nem végezhető egy csecsemő mellől, az tuti. Pláne ha nem egy eszik-alszik baba lesz.

Egyébként jó megoldás, persze.

2023. okt. 7. 13:56
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az jutott eszembe, ami a 16-osnak. A babának természetesen az a legjobb, ha otthon van a szülőkkel. De anyuka hogy tud dolgozni egy 5-6 hónapos gyerek mellett? Persze ha rugalmas a munkaidő, vagy csak pár óra és este meg tudja oldani, az okés.
2023. okt. 7. 16:04
 18/20 A kérdező kommentje:
Lenne segitsegem, nagymamam raer csak nem meri egyedul elvallalni a babát. Egyebkent rugalmas a munka. Emailekre kell valaszolni, nincs zaros hatarido semmire.
2023. okt. 7. 17:12
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem. Jobb-e az, hogy semmi se változik, mintsem az, hogy heti 5 napot NÉGY HÓNAPOS KORÁBAN, -tól elszakítják a családjától fél napokra? Ez amúgy egy komoly kérdés?

Nem hagyod magára. Nem idegenekkel lesz nélkületek, hanem veletek lesz. Mi az, hogy magára??? Akkor van magára hagyva, amikor nincs ott anyja se apja. Te miről beszélsz? Valami kényszeres tévhitben élsz, hogy te több vagy, mint az apja? O.o Szakadjon meg a szíved akkor, ha idegenekhez akarod adni. Nem hagyod magára két napra. Ennyi erővel az apja is magára hagyja 3 napokra... O.o Amerikába mentél, vagy mi? Ott lehet csak valaki ennyire hülye.

2023. okt. 8. 09:51
 20/20 anonim ***** válasza:

19# Mondjuk akár tetszik akár nem neked,bizony egy anyuka többet tesz a közösbe a gyerek kapcsán. De ha apa is tud szoptatni,gyereket kihordani,szülni,akkor természetesen veled értek egyet.

A kérdezőt nem az bántja,hogy apával lesz...hanem,hogy neki mint anya igénye van a picire,aki 4 hónapos könyörgöm! Ha másnak erre nem volt,nem volt anyai ösztön stb.,oké,azzal sincs baj,de a legtöbbünknek van. Ezért nem kell ám a másikat bántani ahogy téged sem kell ennek hiánya miatt. Igényli,hogy ő legyen vele. Nem az a baja,hogy apával lesz és nem bölcsibe...

2023. okt. 8. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!