Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Marcell mellé illik a Márk név?

Marcell mellé illik a Márk név?

Figyelt kérdés
Szerintetek jól hangzik testvéreknek vagy túl hasonlóak?
2023. okt. 4. 21:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Passzolnak, de nem zavaróan! :)
2023. okt. 5. 11:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én ízlésemnek túl hasonló lenne, de amúgy teljesen korrekt. Nem Lóránt és Loránd lesznek, vagy Dóra és Dorottya, stb. Szóval, ha ebben tudtok megegyezni, ez tetszik mindkettőtöknek, akkor szerintem nem érdemes többet ülni a nevek fölött. Aki összekeverné őket, az akkor is megtenné, ha az egyikőjük Marcell, a másikójuk Szabolcs lenne.
2023. okt. 5. 12:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jók egymással, nem gáz, annyira igazán nem hasonlóak. Pont most vannak kint olyan kérdések, ahol a Nóra-Dóra vagy Kitti-Betti névpárokat kérdezik testvéreknek, na az már sok, de a Marcell és Márk teljesen rendben van szerintem, még ha becézitek is a Marcellt.
2023. okt. 5. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!