Kisfiam mellé hamarosan érkezik a kistesó. Marcell (Marci) nevű kisfiú mellé milyen név illene szerintetek a tesónak? Lány és fiú név is érdekelne. :)
Gratulálok a babához!
Én nem értettem sose, hogy miért a másik tesó nevéhez igazítják a kistesó nevét. Úgyhogy erre mindig úgy próbálok válaszolni, hogyha a gyerekek nevét kiabálom egymás után, az hogy hangzana (stílusban).
"MARCI! LEVI! GYERTEK IDE!"
Szerintem a Levente illik, mert egy Marci becézéshez a Levi elmegy. Nem is rímel, mivel az egyik a-i, a másik e-i.
"MARCI! LIZA! GYERTEK IDE!"
Szerintem a Liza is szép név.
Levente, Olivér, Máté
Léna, Lara, Vanda
Marci és Julcsi a gyerekeim neve.
Ha fiú lenne a kicsi akkor Ricsi lett vna.
Dániel, Kristóf, Krisztián, Henrik, Gábor, Dénes, Flórián, Zsombor, Zsolt, Mihály, Miklós, Máté, Márk, Imre, Norbert, Róbert, Csaba, Szabolcs, Olivér, Tamás, Tódor, Rómeó, Patrik, Donát, László, Ottó, Attila, Árpád
Henriett(a), Krisztina, Anett, Zsanett, Barbara, Anna, Annabella, Judit, Jusztina, Hanga, Georgina, Dorina, Donatella, Mirjam, Médea, Tímea, Titanilla, Anasztázia, Csenge, Amarilla, Etelka, Zsófia, Szofia, Tünde, Olga, Johanna, Klaudiána
Vivi, Dóri, Nola
Dani, Gergő, Zsombor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!