3/12 anonim válasza:
Nalunk a csaladban 2 Gabor van es egy Marcell. De egyertelmuen a Gabor a gyakoribb
4/12 anonim válasza:
Gáborból nagyon keveset ismerek, Marciból elég sokat. A Marcik zöme Marcell. Egyébként nekem nem tetszik a Marcell név. Egy L-lel a végén már jobb valamivel, de még az sem az igazi. Nekem ezekből a nevekből, ilyenekre gondolok, hogy Márton meg Martin; nekem csak a Márton tetszik; az olyan szép , dallamos. De amúgy lehet, hogy az általam ismert Marcik gyakorisága miatt nem adnám adnám, esetleg Toninak becézném, de vannak egyébként ennél még szebb nevek; tehát a Márton gyönyörű név, de nem ez a végső favorit; tehát én mást adnék személyesen:)
5/12 anonim válasza:
Szerintem most a Marcell gyakoribb, 30-40 éve meg a Gábor volt sokkal gyakoribb.
6/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Ha a teljes népességet nézzük, akkor lehet a Gábor, de a mostani gyerekek között rengeteg a Marcell, míg Gábor alig van.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D
2018. dec. 30. 12:41
10/12 anonim válasza:
a népszerűségről már nyilatkoztak a többiek, én csak annyit tennék hozzá: szerintem mindkét név szép, vállalható, gyerekként és felnőttként egyaránt. Nekem sokkal jobban tetszik, mint a Rikárdó, Brendon és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!