Marcell mellé illik a Márk név?
Mátét vagy Mátyást adnám mellé.
Akkor lehetnének Marci és Matyi.
Az én kisfiam is Marcell, igaz, nálunk hugi érkezik most, de ha fiú lenne, akkor a Lóránt nevet kapta volna. Marci és Lóci 😉
Szerintem nem gáz.
Öcsémmel hasonló nevünk van de nem volt belőle probléma, nem is olyan feltűnő. Most így láttatlanba hasonlónak tűnik a két név, de ha egy-egy emberhez van társítva, különböző személyíséggel, meg kinézettel, akkor már a nevekről sem az fog eszedbe jutni, hogy hasonlóak vagy majdnem ugyan azok, hanem a különböző személyek, akik mögötte vannak. Sztem.
Mindanozáltal tényleg sok név van...
Nem kell hasonló névnek lennie, hogy osszekeverjek őket. Én Brigitta vagyok, nővérem Anikó, megis mindig kevernek, pedig még csak nem is hasonlítunk egymásra.
Szerintem teljesen jó a 2 név együtt.
Szerintem a Marcellt is egyféle módon lehet becézni: Marci, és a Márkot is: Márkó.
Amellett hogy persze bármelyik lehet Kiskrumpli vagy Prüntyőke.
Szerintem teljesen jó együtt a két név, ugyan nekem szempont volt az eltérő monogram, de vki pont ugyanolyat szeretne adni.
#8, valszeg a Marcell már adott, mert amellé keres másik nevet.
Amúgy igaza van annak, aki azt írja, hogy nem is kell hasonló neveknek lenniük ahhoz, hogy össze legyenek keverve. Még csak ugyanolyan neműnek se kell lenniük a tesóknak, a lányomnak is simán mondom néha a fiam nevét, vagy fordítva :D És szerintem is rendben van a Marcell-Márk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!