Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek van hentes párja /férje?

Kinek van hentes párja /férje?

Figyelt kérdés

Azokhoz szólna a kérdésem akiknek a párja /ferje vagy ezt vagy egyéb más kemény fizikai munkat végez.

Hogy ez nálatok mégis jogy négy egy sima hétköznap vagy egy hétvége akár.

Nalunk ma sokadik balhe volt.

Nem veszi észre ha dolog van. És itt nem szonyegsurolasra vagy 3 fogásos ebéd keszitesre gondolok.

Szimplán elvinni a szemetet, elmosogatni, teregetni.

Ha megis kérem, megcsinalja de azért oda - oda szúrja hogy ő egész héten dolgozik, valóban hétfőtől szombatig, és kemény fizikai munkát végez amikor én a 9 hósunk mellett bármikor leulhetek, netezhetek, aludhatok.

És hogy én ezt az 1 napját is arra használom hogy ő besegitsen.

Én kérne tényleg sokat??

Full egyedualló anyának érzem magam.

Nálatok hogy megy akinek tényleg a párja kemény fizikai munkát végez? Ő 7ből 6 napot dolgozik, van hogy hajnalba kel és fél disznokat cipel a hátán plusz álló munka.

2023. okt. 1. 17:45
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
58%
Mert nincs rá igénye. Megcsinálta, többi a nő dolga, őt nem érdekli. Ha érdekelné, már változtatna. Nálunk az elsővel voltam kismama, amikor a férjem átszervezte magát helybe dolgozni,hogy ne keljen 50 percet utazni csak oda és hogy még több időt lehessen velünk... Így most pl. 15 perc neki. És magától,egy szóval nem kértem,ezzel állított haza. Nem bánta meg,itt ezerszer jobb is, ha van ebéd szünete is együtt töltjük. De ő ezt akarta. Itt viszont nincs igény változtatni.
2023. okt. 2. 11:28
 32/41 anonim ***** válasza:
88%
30# a 20-as erre azt szokta írni,hogy abba az esetbe pedig az nem pihen,aki kevesebbet dolgozik és az látja el a gyerekeket.:D Tehát a nő hiába dolgozik 8 órába,akkor is ő csináljon mindent otthon,apa akkor is pihenjen,mert hát ő többet megy.:D Ha a nő megy többet óraszámba,akkor pedig szintén a nő csináljon mindent,mert hát csak.:D
2023. okt. 2. 11:31
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
29, nekem nem kell magyarázni, én értem.
2023. okt. 2. 12:15
 34/41 anonim ***** válasza:
55%

"Az ilyen herékkel mi lenne, ha egyedül élnének?"

Here az, aki heti 6 nap 12 órát dolgozik? Mondjuk ha egyedül élne, akkor fele annyit kéne dolgozni, vagy nem kéne 4 embert eltartania, és tudna fizetni takarítónőt.

2023. okt. 3. 00:07
 35/41 anonim ***** válasza:
23%
5ös, ne a saját helyedre menj vissza, hanem az övére. Más tanítani, vagy irodában ülni, mint mondjuk 10-12 órában 20-40 kilós húsokat pakolni a hűtőkamrában.
2023. okt. 3. 06:34
 36/41 anonim ***** válasza:
78%
30as, arra nem gondoltál, hogy ha anyuka is dolgozna esetleg, akkor apukának nem kéne megszakadni? Mert egy fizetésből 5 embert eltartani nem könnyű.
2023. okt. 3. 06:36
 37/41 anonim ***** válasza:
29%
35# Nők is végeznek fizikai munkát, nálunk sokszor 90 kg-at forgatnak a nádszál vékonyak,mert kénytelenek egyedül,12 órás, éjszakázol is, és mellette halottakat is csomagolsz. Akkor el lehet menni oda, kipróbálni,ha már a verseny megy itt. Amikor barátnőm az irodai munkáról beszél,nem emelek az enyémmel a téten,mert én választottam ezt. Tanulok is keményen,hogy minél hamarabb dobbantsak. Ja amúgy gondolom valaki fegyvert tartott a fejéhez,hogy hentes legyen. Ugyanúgy tanulhatott volna esetleg,de ő ezt akarta. Akkor nincs miről beszélni. Miért kéne a feleségének ide menni,ha van neki kényelmes, amiért tanult 5 évet keményen? Miért menne más munkahelyére.:D
2023. okt. 3. 07:44
 38/41 anonim ***** válasza:
27%

De, de a gyerek még csak 9 hónapos. Ha mondjuk 3 éves lenne, és az anyukának még mindig derogálna dolgozni, akkor megérteném. Továbbá ezzel tisztában kellett lenniük már akkor is, amikor vállalták a harmadikat, ahhoz meg mondhatni apuka is kellett. Talán akkor kellett volna gondolkodni.

"Mondjuk ha egyedül élne, akkor fele annyit kéne dolgozni"

Igen, mert ez tudvalevőleg így működik. Ha máról holnapra hirtelen eltűnne a 2 gyerekem, akkor onnantól megfeleződne a munkaidőm is. Ja, nem.

Feleennyit akkor kéne dolgoznia, ha elmenne másik helyre, ahol mondjuk fixen hétfő-péntek 8-16:30 a munkaidő. Ez meg teljesen független attól, hogy hány gyereke van. Oké, ő hentes, ehhez ért, ennek tanult, nincs ezzel baj, de akkor most megint visszajutottunk oda, hogy már a gyerekek előtt is nagyon jól tudta, hogy mennyi munkával mennyi pénzt fog keresni.

2023. okt. 3. 08:48
 39/41 anonim ***** válasza:
0%

31# nagyon nem ugyanaz a 2 férj.

Kezdvr ott hogy az ő férje valószínű eszik este ha eppen hazaérnemhogy ebédidőcske nincs hazaszaladgálás végképp nincs. Kib*szott nehéz fizikai munkát végez nem egy ráérős gyári munka...vagy irodai stb.

2023. okt. 3. 12:02
 40/41 anonim ***** válasza:
39# Igen ehhez
2023. okt. 3. 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!