Kinek van hentes párja /férje?
Azokhoz szólna a kérdésem akiknek a párja /ferje vagy ezt vagy egyéb más kemény fizikai munkat végez.
Hogy ez nálatok mégis jogy négy egy sima hétköznap vagy egy hétvége akár.
Nalunk ma sokadik balhe volt.
Nem veszi észre ha dolog van. És itt nem szonyegsurolasra vagy 3 fogásos ebéd keszitesre gondolok.
Szimplán elvinni a szemetet, elmosogatni, teregetni.
Ha megis kérem, megcsinalja de azért oda - oda szúrja hogy ő egész héten dolgozik, valóban hétfőtől szombatig, és kemény fizikai munkát végez amikor én a 9 hósunk mellett bármikor leulhetek, netezhetek, aludhatok.
És hogy én ezt az 1 napját is arra használom hogy ő besegitsen.
Én kérne tényleg sokat??
Full egyedualló anyának érzem magam.
Nálatok hogy megy akinek tényleg a párja kemény fizikai munkát végez? Ő 7ből 6 napot dolgozik, van hogy hajnalba kel és fél disznokat cipel a hátán plusz álló munka.
Hát hogy nem irodai munkás aki ül napi 8 órát. Reggel 8tól 16ig.
Hanem hajnali 5től délután 5ig dolgozik és fél malacokat pakol a vállán - hátán plusz álló munka.
Itt nagyon menő azt mondani, hogy szemét állat, a fele házimunkát neki kellene csinálni, válj el.
Szerintem meg igaza van. Egész nap otthon vagy, nehogy már egy mosogatás ne férjen bele a napodba. Nekem is van gyerekem, és nem értem az állandó rinyálást itt, hogy a férjem nem végez házimunkát, ha itthon van. Én pont azért csináltam meg, amíg ő a munkahelyén volt, hogy amikor velünk van, azt tényleg együtt töltsük, pihenéssel.
Hát ez az!!! Hogy 3 gyerek mellett mindig van mit csinálni. Ha csinálok is valamit kezdhetem a következőt. Mokuskerék. Mire végzek itt, mehetek amoda. Allandoan van mit csinálni nincs olyan hogy kikapcsolódás. Ha Besegitene lehet lenne!!!
Arról nem beszélve hogy a gyerekekkel se nagyon foglalkozik facezik meg játszik a telojan.
Kőműves a férjem.
Péntektől szombatig munka.reggel hattól este hatig,szombaton háromig
Én itthon egy iskolassal és egy totyogoval.
Neki otthon semmit sem kell csinálni,mert én napközben mindent megcsinálok.
De nem csinál problémát belőle ha valamire megkérem.siman elmosogat,leviszi a szemetet.
Férjem gyárban végez fizikai munkát. Azt nem mondhatom, hogy semmit nem csinál. A szemetet leviszi, almozza a macskákat, ő vásárol be (hétvégén, egész hétre).
Néha eszébe jut, hogy elmosogasson. De amúgy a kosz nyugodtan megehetne minket, észre sem veszi. Rendet sem tart maga után. Neki minden "jól van az úgy".
Viszont ha rábízom a 7 hónapos fiunkat, folyton megy a sziszegés, meddig tökölök még azzal, amit csinálok. Pl. tök egyszerű ételeket főzök, ami gyorsan megvan. Múltkor egy gyümölcsleves megfőzése sok idő volt a számára, hogy addig neki kellett a babával lenni. Nyűgös a fiunk, mert érzi rajta a feszkót.
"6os ilyenkor mit érzel?"
Azt, hogy már megint a gyerekek szívják meg. Az apjuk sosincs otthon, de az egyetlen nap, mikor együtt lehetne a család, akkor csak a balhé és a veszekedés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!