Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek közületek 2 vagy 2-nél...

Akinek közületek 2 vagy 2-nél több gyereke van, nem fárad el és merül ki az idegrendszeretek a 0-24-es gyerekfelügyeletben?

Figyelt kérdés

Mert ugye egy gyerek 24 órás figyelmet, felügyeletet igényel amíg kicsi, de ha belegondolok, akkor akiknek esetleg nincs segítségük, mert vagy külföldön élnek, vagy a nagyszülők dolgoznak, idősek és már nem alkalmasak rá, hogy vigyázzanak az unokára, azok nem merülnek ki? Elvégre nem 2 emberre találták ki a gyereknevelést 😅

Szóval úgy értem hogy tegnap volt itt egy kérdés hogy a szülőt - nem tudom, hogy az apuka vagy az anyuka írta-e a kérdést - teljesen kifárasztja a játszótéren, strandon lévő gyerekfelügyelet.

2023. szept. 30. 16:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Én egy kicsivel vagyok itthon,a nagy iskolás.

Délelőtt megcsinálom gyorsan a dolgom,szaranya létemre addig a fiam mesét néz a tévében vagy egyedül játszik a szobában.(ez max egy óra,az ebédet is odarakom gyorsan.)aztán egész nap elvagyunk,játszunk,sétálunk.jo,estére már fáradt vagyok,de nem vagyok ki idegileg

2023. szept. 30. 21:03
 22/25 A kérdező kommentje:

Én nem arra értettem a "változtatni kellene" mondatot, hogy a gyereknevelésben bármin kellene változtatni, hanem arra, hogy mindenki azt mondja, magadnak szülted a gyereket, akkor csinálj egyedül mindent, szaranya vagy, ha egy fél napra le mered passzolni a gyerekedet, meg ha segítséget kérsz.

Ne értelmezd már félre a mondandómat.

Ha nem tetszik a kérdés, nem kell válaszolni, ennyi.

Amúgy meg nem mindegy, hogy mikor írták ki azt a kérdést, amiről én beszéltem? :D

Bírom, hogy az emberek mindenbe belekötnek..

2023. szept. 30. 21:11
 23/25 A kérdező kommentje:
Tehát a lényeg: azon kellene változtatni, hogy ne kövezzék meg az anyákat, ha segítséget kérnek.
2023. szept. 30. 21:12
 24/25 A kérdező kommentje:

"Mikor itt leírtam, hogy mi velük közösen is járunk nyaralni, mert az úgy számunkra is pihenés, hiszen ott vagyunk min. négyen felnőttek egy babára, minden voltam az oldalon, csak ember nem."

Ezt sajnálattal olvasom.

Igen, ezen az oldalon az emberek frusztráltak, nem képesek normális választ adni, hanem minél jobban hordjuk le mindennek az illetőt, hadd érezze rosszul magát..

2023. szept. 30. 21:15
 25/25 anonim ***** válasza:

Kérdező,neked mindig annyi mondanod van,hogy már tele a padlás a te mondandoiddal.

Írj inkább egy könyvet róluk.

2023. szept. 30. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!