Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mely wellness hotelek vállalna...

Mely wellness hotelek vállalnak gyerekfelügyeletet?

Figyelt kérdés
Kolpingot tudom. Azon kívül van más?
2023. aug. 30. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Hotel karos Spa, Mövenpick Balaland, Bambara Hotel- ezek mind jók
2023. aug. 30. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Noszvajon az Oxigén is vállal, nekem ez is eléggé bejött.
2023. aug. 30. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Mendan Hotel Zalakaros.

A Karos-Spa hatalmas csalódás volt minden szempontból. Nincs egy jó dolog amit tudnék róla mondani. Ha nem gyerekekkel lettünk volna akkor az első este haza is jövünk.

2023. aug. 30. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ramada, aquaworld
2023. aug. 31. 02:14
 5/7 anonim ***** válasza:
46%

3as, miért? Az én gyerekem végig az örvény medencében volt, amíg ott voltunk, ki se lehetett rángatni.

Kicsikkel talán uncsibb, de olyan 7-12éves korig pont azt adja, amit igényelnek.

2023. aug. 31. 02:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
3as, 1es vagyok, nekünk nagyon bejött a karos Spa, azóta voltunk többször is. A személyzet kedves, az éltelek jók, a gyerekeket jól lekötik.
2023. aug. 31. 06:01
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

Akkor mi nagyon rosszkor mehettünk.

A szálloda piszkos volt. Nincsenek nagy igényeim de egy minimum szint elvárható.

A gyerekmedencében kellemetlenül hűvös volt a viz, a 3 éves kisebb lányom nem igazán élvezte.

2 éjszakát voltunk ott de 2 vacsora alatt a gyerek menü nesquik csokigolyó volt...hát köszi.

Más szállodákban vacsorára a gyerekeknek minimum van egy rántott husi rizs saláta kombó, carbonara vagy valami tipikus gyerekmenü szokott lenni.

Ráadásul miután a férjemmel a lelkünket kidolgozzuk egész évben és 2-3 havonta elmegyünk pihenni, délelőtt a medence mellett a melegben meginna az ember esetleg egy koktél, erre közlik hogy alkoholos koktél csak délután....tessék??? Felnőtt ember létemre engedtessék már meg a pihenés alatt azt inno amit szeretnék.

Este meg 9-kor bezár a bár. Ha ott lenne egy csapat fiatal, ők hol tudnak kikapcsolni?

A végére rájöttünk hogy egy nyugdíjas klub, a vendégek 70%-a nyugdíjas volt.

Mondjuk legalább az ár tükrözte a színvonalat...

2023. aug. 31. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!