Lefoglaljam a wellness-t?
Figyelt kérdés
Kisfiam 15 hònapos lassan. Szuperul elvan a nagyiknál, a szüleimnèl nèha ott alszunk ès aludt már velük 2x a nappaliban is, mert anyum mikor megèbredt átvitte, had tudjunk aludni nyugodtan vègre (akkoriban gyakran kelt, nyugtalankodott, fogzott). Egy ideje kopp-kopp szuperul alszik, ringatni sem kell már, többször vigyáztak már rá, el is alszik náluk, utánunk mèg sosem sìrt. Fèrjem ès èn is szülinaposak leszünk márciusban ès kinèztem egy privát wellness-t, egy èjszaka, este 18-ra kellene ott lenni, de lehetősèg van 3 òrás csomagra is napközben. Vacillálok, de a 3 òra nagyon rövidke, az egèsz èjszakásban van vacsora, pezsgő, gyümölcs-desszert tál, reggeli, szòval egy álom az egèsz, s csakis ketten lennènk a szaunával, jakuzzival ès a kajákkal :D Apum azt ìrta szerinte simán foglaljam le, no para, kb fèl òrás út tőlük a wellness-ig, nincs messze sem. Mèg sosem aludt nèlkülünk egy teljes èjszakát. 1x voltunk lakodalomban hajnali 2-ig, de este 7-ig velünk volt ő is. Akkor sem volt semmi gond egyèbkènt, anyòsommal volt. Ma kell döntnem, mèg szabad a hely egyelőre, de kelendő a hely. Ìgy ti mennètek?2022. febr. 2. 12:48
1/15 anonim válasza:
Én gyerekkel is mennék, hát még nélküle. 😂
3/15 anonim válasza:
2es már két éve covid közepe van :D
4/15 anonim válasza:
Naná, hogy mennék. Majd elringatják, megnyugtatják ha sír. De nektek meg jót fog tenni egy kis kikapcsolódás.
5/15 anonim válasza:
Én simán lefoglalnám. Egy éjszaka nem a világvége.
6/15 anonim válasza:
Menj nyugodtan, én is nezegetem aprilisra, a szallasokat, most masfel eves a fiam, es terhes vagyok a 2.al, kell neha a pihi, a fiam meg szuperul elvan a nagyszuloknel, imadja.
7/15 anonim válasza:
Ma aludjon a szülőknél, ha magy holnap foglalj
8/15 anonim válasza:
Ne viccelj, foglald le! Ha nyugodtabb lennél, akkor aludjon előtte is ott 1 napot.
9/15 anonim válasza:
Naná hogy mennék!
Még irigyellek is hogy van lehetőségetek elmenni ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!