Lefoglaljam a wellness-t?
Figyelt kérdés
Kisfiam 15 hònapos lassan. Szuperul elvan a nagyiknál, a szüleimnèl nèha ott alszunk ès aludt már velük 2x a nappaliban is, mert anyum mikor megèbredt átvitte, had tudjunk aludni nyugodtan vègre (akkoriban gyakran kelt, nyugtalankodott, fogzott). Egy ideje kopp-kopp szuperul alszik, ringatni sem kell már, többször vigyáztak már rá, el is alszik náluk, utánunk mèg sosem sìrt. Fèrjem ès èn is szülinaposak leszünk márciusban ès kinèztem egy privát wellness-t, egy èjszaka, este 18-ra kellene ott lenni, de lehetősèg van 3 òrás csomagra is napközben. Vacillálok, de a 3 òra nagyon rövidke, az egèsz èjszakásban van vacsora, pezsgő, gyümölcs-desszert tál, reggeli, szòval egy álom az egèsz, s csakis ketten lennènk a szaunával, jakuzzival ès a kajákkal :D Apum azt ìrta szerinte simán foglaljam le, no para, kb fèl òrás út tőlük a wellness-ig, nincs messze sem. Mèg sosem aludt nèlkülünk egy teljes èjszakát. 1x voltunk lakodalomban hajnali 2-ig, de este 7-ig velünk volt ő is. Akkor sem volt semmi gond egyèbkènt, anyòsommal volt. Ma kell döntnem, mèg szabad a hely egyelőre, de kelendő a hely. Ìgy ti mennètek?2022. febr. 2. 12:48
12/15 anonim válasza:
Menjetek, itt is az ideje, hogy szokja a másnál alvást.
13/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok, de jò, hogy nem azt kaptam, hogy lepasszolom a gyerekem, nem a nagyszülőknek szültem stb. :) Már a foglalò dìjat is kifizettem, holnap a szüleimnèl alszunk, a kicsi velük fog aludni, anyum fogja el is altatni, pròbakör lesz.
2022. febr. 4. 09:36
14/15 A kérdező kommentje:
2-es: igen, pont ezèrt kelendő, mert ez nem hotel, hanem egy privát wellness, családi vállalkozás, nem fogadnak több vendèget, mìg ott vagyunk :)
2022. febr. 4. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!