Kisgyerekes (14 alatti) családok, ti mennyiből gazdálkodtok egy hónapban?
Én GYED-en vagyok itthon a második babával (10 hónapos), így az én oldalamról jön a 280+családi, tehát összesen 300 körül kapok. A nagyobb lányom már ovis, rá még nyár közepéig kaptam a GYES-t, hát már az sincs :D
A férjem vállalkozó, euróban kapja a fizetését, így az aktuális árfolyamoktól függően olyan 2-2,2M ft érkezik a számlára. Amiből persze félre kell tenni úgy a harmadát adóra, szóval mondjuk 1,5M nettóval számolhatunk nagyjából.
Sok kiadásunk van, nem azt mondom, hogy nem tudunk megélni, de pl félretenni már nehezebb (mondjuk tény, most költöztünk új házba, felújítunk, bútorok nincsenek még teljesen, szóval nem a "csak életre" megy el a pénzünk, ha már minden kész lenne, akkor azért nem lenne ez rossz egyáltalán), és már én is nézem, hogy mit mennyiért veszek le a polcokról. Egy átlag bevásárlásunk egy évvel ezelőtt volt olyan 20e ft, most tételesen ugyanez már 35-40. Azért nem mindegy, na.
A férjem fizetése kb 320 ezer, én csak a családit kapom. Munkát keresek de erre felé elég nehéz.
A hiteleinek kb 70000 ezer egy hónapban.
Rosszul érintett minket az áremelkedés nagyon.
1 gyerkünk van, 3 éves. Szeretnénk még egyet, de nem fogunk vállalni az anyagiak miatt.
Mi kb 1 millió 300-ból.
Párom kamionos, 700-800 körül keres, attól függ hány napot dolgozik.
Én logisztikus vagyok, 3 gyerek van. Hát nagyon rosszul érint az áremelkedés, csak az albérlet 210 plusz rezsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!