Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány évesen kapott gyerek...

Hány évesen kapott gyerek tabletet a gyereked?

Figyelt kérdés

Haladni kell a korral, ha nem tudja kezelni az ilyen kütyüket, nem lesz közös téma az oviban, suliban.

Akiknél tilos a tévé, ott tuti van tablet, hiszen a mese is egy közös téma a gyerekek között, senki nem szeretné, ha különc lenne a gyerek.

A kérdés adott: mikor vettél neki, és mennyit használhatja?

2023. szept. 26. 17:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
28%

Sajnáljuk a zombi gyerekedet, aki 5 évesen már a második tabletét kapja, azért.

2023. szept. 26. 22:20
 22/25 anonim ***** válasza:

és? az volt a kérdés, kinek a gyerekét sajnáljátok?

nem.

amúgy sajnálhatjátok, az angoltanár felhívott, hogy honnan van ilyen kiejtése a gyereknek, mert ő itthon ilyet a suliba még nem látott (elsős és van egy angol anyanyelvű oszttársuk, akivel ő tud egyedül beszélni, hála a zombi módnak ;) )

2023. szept. 27. 11:07
 23/25 anonim ***** válasza:
47%
Persze, a szokásos "a játék miatt remek az angolja" kamu :D Ha ez bármit jelentene, itt perfekt lenne a fél ország, mert már 15 éve is telefonos meg számítógépes játékokon függött a gyerekek javarésze.
2023. szept. 27. 11:18
 24/25 anonim ***** válasza:

A tablet miatt jo az angol persze 🤣

Elkövettem azt a hibát,hogy a gyereknek négy évesen adtam tabletot először a kezébe.

Most 10 éves és olyan kuka angolból,hogy az nem igaz.

Pedig angol meséket nézett rajta,meg a játékok is angolok voltak rajta 🤣

2023. szept. 27. 11:45
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
hát, akkor nem jó a nyelvérzéke. nem én tehetek róla.
2023. szept. 27. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!