Kapott már valaki családipótlékot vagy gyedet?
Figyelt kérdés
Most igy hétvége miatt lehetséges,hogy csak kedden kapom meg?2009. jan. 2. 10:11
1/4 anonim válasza:
Sajnos én még nem ,keddre vagy szerdára várom:((
2/4 anonim válasza:
Szerintem még senki nem kapott, ilyenkor nem utalnak és postás se jár. Mondjuk a GYED elsősorban a munkahelytől függ, az nem is egyszerre jön mindenkinek, a családi meg ha jól emlékszem, utalva általában 3-án meg szokott jönni, de most biztos nem fog, majd csak hétfő-kedd-szerdán. Amúgy bosszantó eléggé, amikor ilyen sok a munkaszüneit nap egymás után, mert én meg a postást várom már napok óta mert egy csomagot várok, de így már csak a jövő héten kaphatom meg :S
3/4 anonim válasza:
szombati nap szerint van ma a bank sincs nyitva, átutalás sincs
4/4 anonim válasza:
ÉN RAIFFEISEN BANKOS VAGYOK.NEKEM MA REGGEL UTALTAK.DE EZ SZÉGYEN A MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁRTOL,TUDJÁK HOGY AKI CSALÁDIT KAP ANNAK GYEREKE IS VAN,RÁADÁSUL ITT VOLTAK AZ ÜNNEPEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!