Megszerethetem az anyaságot, ha a hátam közepére sem hiányzik a gyerek?
Régen is ezt éreztem, akkor még hallgattam, hogy majd meggondolom magam, ha már felnőtt leszek, lesz párom, saját otthonunk.
Megvan mind, 26 évesen még most is ugyanazt érzem...
Nem hiányzik az, hogy feladjam a saját életemet, életünket.
Bevallom, túl önző is vagyok szerintem az anyasághoz. Nekem saját magam volt mindig az első, az, hogy nekem jó legyen. Szeretem a kényelmes életet, azt, hogy nem kell alkalmazkodnom semmihez és senkihez, hogy úgy alakítom a napjaimat, ahogy akarom.
Viszont a férjem már pár hónapja mondogatja, hogy talán mégis jó lenne nekünk egy gyerek. Baráti társaságban három is született az utóbbi fél évben, cukik és aranyosak, de egy óra bőven elég velük. Akkor is azt szoktam érezni, hogy "de jó, hogy otthon nincs ilyen".
De egyre gyakrabban szóba kerül ez itthon, félek, ez nem csak múló hóbort, kapuzárási pánik, hanem ő komolyan meggondolta magát, és gyereket akar.
Neked nem való gyerek,mert te is az vagy, illetve ez amit művelsz ez beteges.Amit csinálsz, az nem rózsaszín köd,hanem elmebaj.
És el kell hogy szomorítsalak, sajnos ebből a helyzetből csak sza....rul jöhetsz ki AMÍG FEL NEM NŐSZ,és elkezdesz felnőttként viselkedni és felelősséget vállalni saját magadért.
Ezt mindenképp megszívod sajnos.Ha szülsz gyereket azért, ha nem azért.
12: realista :)
Nem egy ilyet láttam már, ott is, ahol volt gyerek.
15: nem ilyet soha nem írtam
De igen, vannak kérdések, ahol nincs kompromisszum. Ez is olyan.
Szerintem ez 48 évesen tényleg kapuzárási pánik lesz inkább, ha eddig nem akart gyereket, akkor most sem nagyon akar valószínűleg.
Viszont amit csinálsz nem átlagos, szerintem érdemes elgondolkodni rajta, hogy nem jó ötlet-e pszichológushoz menni vele. Persze, ha a mindennapokban nem zavar, akkor nem kell, de kicsit nehezen hiszem el, hogy egy gyakori hétköznapi helyzetekben ennyire erősen előtörő viselkedés nem jelenne meg másban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!