Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek cserepkalyha van...

Akinek cserepkalyha van otthon kisgyermek mellett hogyan oldja meg,hogy biztonságos legyen és ne nyúljon rá a gyerek?

Figyelt kérdés
2023. szept. 14. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Kerítsd körbe. Alap.
2023. szept. 14. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Babaráccsal.

[link]

2023. szept. 14. 17:42
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

A kályhacsempéhez hozzányúlhat, az nem süti meg a kezét, csak érzi, hogy meleg és elkapja onnan.

Az ajtaja van vasból, ahhoz nem szabad hozzányúlni. Az a mi szobánkban volt, és ott vigyáztunk, hogy ne nyúljanak oda. Hamar megtanulták egyébként.

Két gyereket neveltünk így fel, nem kerítettük körbe, sem másféle akadályt nem csináltunk oda.

2023. szept. 14. 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk is kályha volt és a nagyszüleimnél is. Kezdetben figyeltek rám később meg már tudtam. Az unokahúgom is sokat volt nálunk úgy, hogy ők lakásban laktak, és ő is nagyon hamar megtanulta. Meg ugyanúgy vigyáztunk rá. Anya el is magyarázta neki.
2023. szept. 14. 17:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kandallórács van
2023. szept. 14. 18:04
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

Körbekeriteni raccsal.

Nálunk így van,hogy a lányom szobájában van a fűtés (kandalló)onnan futjuk a mi szobankat is(egyenlőre.most költöztünk és így lett megoldható erre a szezonra)

A kisfiam miatt mindig csukva a nagy ajtaja,télen ez nem megoldható.

Most úgy lesz,hogy az ajtóban lesz téve olyan rács amit a lépcsőre szoktak tenni.Igy a fiam nem tud bemenni,a meleg kijön,és meg sem égeti magát mert ugye nem tud a kandallohoz menni.

2023. szept. 14. 19:03
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
10 hós korában nyaraltunk fáskályhával fűtött házikóban. 5 perc alatt megtanítottam neki, hogy forró: odaközelítettem a kezem, egy pillanatra hozzáértem és azt mondtam: juj, forró! Ezt párszor, aztán a kicsi kezét is odaközelítettem, így érezte a meleget (de nem érintettem hozzá). Két éjszakát voltunk ott, nem égette meg magát. Nem tudom, hány hónapos kortól működik. A rács annyiból jobb, hogy pl megbotlás esetén is véd, nem eshet neki.
2023. szept. 15. 08:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy szétszedett babaágyból csinàltunk ,,kerítést", vaskàlyha köré.
2023. szept. 15. 08:42
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

7

Anyukám is ugyanígy tanította nekem is és az unokahúgomnak.

Nem értem miért nem hasznos a válaszod.

2023. szept. 15. 09:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!