Meddig normális, hogy a tizenéves gyerekek elutasítóan viselkednek az apa párjával szemben? Az apa a párja miatt költözött el tőlük.
Bár nem a 18 vagyok,de kérdezek valamit 20.
Ha szerető nem vagy,akkor mégis honnan szeded ezt a szöveget?
Te lennél a megcsalt kiégett semmi bájjal nem rendelkező feleség?
Vagy csak ennyire elkeseredett az életed,hogy mindenben a rosszat látod?
#21! Szívesen válaszolok, ha konkrétizálod a kérdést. Milyen "szöveget"? Hogy mit gondolok a hűtlen férjekről vagy a szeretőkről? Azt természetesen magamtól, mivel az én véleményem. Te talán másoktól szoktad megkérdezni, hogy mi a véleményed egy jelenségről? Pontosítsd kérlek, hogy mire gondolsz.
"Te lennél a megcsalt kiégett semmi bájjal nem rendelkező feleség?"
Nem én vagyok. Nem is értem hogy merült ez fel.
"Vagy csak ennyire elkeseredett az életed,hogy mindenben a rosszat látod?" Mi mindenben?A hűtlenségben?🤣 Hát, igen, azt valóban nehéz lenne jónak látni, de mir csináljak, ha ez a téma? 🤷🏼♀️Beszélgessünk a habcsókokról, abban csupa jót fogok😉
20#
"hozzám hasonló ribizli."
Itt nem elsősorban a megcsalásra írtam, hanem általánosságban, mert bizony ez a mondatod
"Vadidegen nők meg pont nem érdekelnek."
Pont azt sejteti, hogy egy tipikus törtető vagy, aki átgázol mindenen..ha kell más nőn is , csakhogy elérje célját.
😏☝️
"Függetlenül milyen az a házasság"
Nos minden házasságban vannak hullámvölgyek, ez tény. Csak rohadtul nem mindegy, hogy valaki ezt felismeri és akar is változtatni, dolgozni rajta, vagy inkább félre megy.. és ez a nem mindegy! ☝️
Remélem az is meg van , hogy a férfiak javarésze a csillagokat is le hazudja , mindenféle házisárkánynak beállítva a feleséget, holott valójában ő az aki 0 energiát nem fektet a kapcsolatba, elhanyagolja minden téren a családot és a feleséget.
Nem ismert családi állapot.. 😂 amikor kiderül, hogy valójában házas, az se zavarja.. 😏 szóval ne mentegessük.
Végezetül pedig, ha a házasság nem jó, menthetetlen akkor zárja le, nem kell benne maradni, és utána azt csinál akivel amit akar, akkor amikor akar.
De nincs undorítóbb egy ilyen árúlásnál.
Pont ezért lesztek ti mindig is megcsalva. Olyan szinten elönti az agyad a felsőbbrendűség érzés, hogy "feleség vagyok, mindenki fölött állok", hogy nem látsz ki a ködtől. Nulla nőiesség, nulla báj.
Erre értettem
Leírod a feleségeket,pedig rohadtul nem látsz bele senki életébe.
Ha egy férfi megcsalja az asszonyt csak azért mert raunt,ott baj van a toronyban.
És igen,a szerető is nagyon hibás.
Írták itt,hogy ha nincs k@rva nincs k@rvas sem.
Tehát igen,minden szerető egy r@banc,ahogy a férjek is undorítóak.
21
#23!"Pont azt sejteti, hogy egy tipikus törtető vagy, aki átgázol mindenen..ha kell más nőn is , csakhogy elérje célját.
Ez a te előítéleted, nem az enyém, nem nekem kell vele megküzdenem. Nem mintha számítana, de én pont nem vagyok törtető az élet semmilyen területén se. Egyáltalán nem ismersz, az alapján támadsz, hogy nem ítélek el ismeretlenül embereket.
Leírok egy történetet, kezdesz vele, amit akarsz: Barátnőm 20+ éve házasodott a férjével "kényszerből". Az esküvő előtt beleszeretett a pasi legjobb barátjába és felbontotta az eljegyzést.(Nem történt a baráttal semmi.) A későbbi férj, akkor is el akarta venni, a lány szülei meg erőltették, hisz már "minden ki van fizetve." Az első gyerek a nászéjszakán fogant. Ha már így esett, összehoztak még 2 gyereket és felépítettek egy sikeres vállalkozást. Házasságuk a Facebook-on csodás, a valóságban a tűrhető és a katasztrófa között mozog. A férj saját bevallása szerint csak a külseje miatt vette el. Nagyon bánja, azt gondolja, akkor kellett volna máshogy dönteni, de már nem opció a válás. Hűséges, mert a csajozáshoz is béna, sose volt senkije a felesége előtt se. A feleség csak akkor hűséges, ha épp van 3 éven aluli gyereke, aki kellőképpen lefoglalja. Többször is elvált volna, ha kellett volna valakinek annyira, hogy felvállalja a gyerekeivel együtt is, de annyira nem kellett. Saját bevallása szerint kapcsolatfüggő. Úgy nem akar elválni, hogy nincs neki más.Ha a férje lelépne egy másik nővel, nyilván szomorú lenne, de nem azért, mert annyira szereti (szerelmes sose volt belé), hanem azért, mert anyagilag nagyon rosszul járna+ egy kapcsolatfüggőnek kapcsolat nélkül nem vidám. Ő kifejezetten törtető típus az élet minden területén. Neki minden JÁR! A férj is, mint egy tárgy, akit ő dobhat el, amikor akar, fordítva nem. Játsszunk el a gondolattal, hogy a férj egy napon, mert mondjuk kapuzárási pánikja lesz, rájön, hogy az a külső már rég nincs meg barátnőmnek, amiért elvette, belső tulajdonsága meg egy sincs jó (ezt ő szokta hangoztatni!), megismer egy másik nőt és kikezd vele. A nő mit sem sejt az ő házasságáról, beleszeret. Tényleg neki kéne aggódni szegény feleség hogylétén? Bakker, nekem a barátnőm, imádom, a fiktív nőt meg nem is ismerem, de nehogy már neki kelljen ezzel foglalkoznia. Barátnőm a kezdetektől tudja, hogy ez egy nem érzelmeken alapuló házasság. Mindig benne van a pakliban, hogy valamelyik fél úgy dönt, hogy ő kipróbálna inkább egy olyat. Mint ahogy ő is megtette volna, ha van rá lehetősége. A lehetőség hiányától senki nem ér többet másnál! Erre írtam, hogy nekem nem kell olyan férj, aki azért hűséges, mert a nők visszautasítják. Kit érdekel, hogy nem csal meg, ha hetente kikezd valakivel, de a nők olyan erkölcsösek, hogy mind visszautasítják?
"Végezetül pedig, ha a házasság nem jó, menthetetlen akkor zárja le, nem kell benne maradni, és utána azt csinál akivel amit akar, akkor amikor akar."
Ebben egyetértünk, de ez a férjre vonatkozik! A szerető hogy zárja le más házasságát?🤷🏼♀️
Szóval nem értem, min vitatkozunk, a férj egyértelműen hibás szerintem is.
#24!Nem írtam le a feleségeket, csak azokat, akik azt gondolják, a házasságukkal megvették az egész világot, onnantól kezdve ez a döntésük határozza meg mindenki más életét. És nem leírtam őket, hanem azt gondolom, hogy ez egy tévképzet, aminek csalódás a vége. Mindenki csak a saját viselkedését tudja befolyásolni. Ha nem akarsz megcsalt feleség lenni, az első lépés, hogy válassz hűséges pasit. Ez sem garancia, de növeli az esélyeket. Aztán próbálj olyan nő maradni, amilyet érdemesnek tartott elvenni. Ha ez a kettő megvan, az egy jó alap, de biztos sose lesz, semmi nem biztos az életben. Az viszont, hogy ezt a hűséget, úgy próbálod fent tartani, hogy a világot (más nőket) akarod megváltoztatni, eleve kudarcra van ítélve. Mindig lesz olyan nő, aki nem a te elképzeléseid szerint cselekszik, mert te senkije nem vagy neki, az ég világon semmit nem írhatsz elő neki.
"Ha egy férfi megcsalja az asszonyt csak azért mert raunt,ott baj van a toronyban."
Oké, és akkor most mi van? Arról is a szerető tehet, hogy a pasinál baj van a toronyban? Saját magadnak mondasz ellent. Ezek szerint te egy olyan pasihoz ragaszkodnál, akinél "baj van a toronyban". Kinek kell ilyen férj? Örülnék neki, hogy van olyan nő, akinek köszönhetően ez kiderült. Ha csak folyamatosan mászna a nőkre, de mind visszautasítaná, hisz olyan erkölcsös, életem végéig élhetnék egy bolond pasival. Kell az nekem?🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!