Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig normális, hogy a...

Meddig normális, hogy a tizenéves gyerekek elutasítóan viselkednek az apa párjával szemben? Az apa a párja miatt költözött el tőlük.

Figyelt kérdés
2023. szept. 17. 10:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%
Vannak annyira fejlettek erkölcsileg,hogy ne fogadjanak el egy ri..rongyot. Jól teszik!!!!
2023. szept. 17. 12:59
 12/27 anonim ***** válasza:
89%

Én annak ellenére utálom apám új nőjét hogy anya már rég nem élt akkor, amikor összejöttek, de az a nő egy tragédia, komolyan.

Hát, ha még szét is veri a házasságot - persze, apámra sem volnék büszke, az tény.

2023. szept. 17. 14:22
 13/27 anonim ***** válasza:
31%

#4! Más kérdéseknél is van mindenféle válasz. Én mindig azt írom, hogy az a fél, akinek nincs párja és gyerekei, az egyedül magáért felel. Ha másért akart volna felelősséget vállalni, akkor megházasodik, gyereket vállal. NEM hibás a szerető, soha, sehol nem fogadta meg senkinek, hogy nem fekszik le a férjével. Fogadalmat ebben ez esetben a férj tett, azt lehet számon kérni, ami nincs, azt nem. Mindig jól le is vagyok pontozva, szóval nem, a többség az, amit itt is látsz. A szerető a hibás, apuka tök véletlenül beleesett egy lyukba a csupasz farkával😁

Mivel a feleségek is így gondolják, ezzel mossák a kölykök agyát, tehát mindig utálni fogjak az új nőt.

Normális egyébként, senki nem kötelezhető szeretetre, normális viselkedésre viszont igen. Ezt apuka dolga elvárni.

2023. szept. 17. 16:52
 14/27 anonim ***** válasza:
87%

13#

Ezt úgy hívják, hogy GERINC.

Elsősorban önmagam tisztelete és szeretete, hogy nem alacsonyodom le arra a szintre, hogy házassal kezdjek, majd utána mások tisztelete, hogy nem megyek bele ilyen sunyi játszmákba, nem okozol fájdalmat egy másik nőnek, és főleg gyereknek.

Nem alacsonyítom le magam szeretői státuszba.

Bizonyos elvek szerint élem az életem, és nem vagyok ösztönlény aki nem tud uralkodni magán..

Ezek után ne mond, hogy a szerető nem hibás, mert igen is az, egy gusztustalan féreg.

2023. szept. 17. 17:01
 15/27 anonim ***** válasza:
20%

#14! Miért ne mondanám, ha egyszer úgy gondolom?🤷🏼‍♀️ Még mielőtt kitalálnád, nem vagyok szerető és nem is leszek. MAGAM miatt. Vadidegen nők meg pont nem érdekelnek. Hányok az ilyen álszent dumáktól, hogy jaj, fájdalmat okoz egy másik nőnek. Attól, hogy valaki férjhez megy, valami szent lesz, vagy mi? Lehet az egy aljas, ostoba sárkány is, akinél a szerető emberileg százszor jobb. Max.a FÉRJE okozhat neki fájdalmat, egyedül hozzá van köze. Elképzelem ezt a sok szent életűt, hogy fizetemelésnél szaladnak a főnökhöz, ó, ne, ne nekem, Magdika sokkal jobban dolgozik nálam😁

Bakker, ha a szeretőből új pár lett, akkor jó esetben voltak érzelmek, különben azt mondta volna, köszi, tököm se kínlódik veled, meg a kamasz kölykeiddel, dugunk 1héten egyszer, és annyi. Na, most normális ember legalább kedveli magát, aki az adott férfivel akar lenni. Az adott férfi is legalább kedveli őt és akar vele lenni. De persze, ő dobja félre a saját érdekét, dobja félre a szeretett pasi érdekét, hogy nehogy fájdalmat okozzon egy vadidegen nőnek, aki épp lehet tök normális is, de ugyanúgy lehet egy utolsó kretén is. Ja, nagyon életszerű. Talán a mesekönyvekben🤣

2023. szept. 17. 17:26
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Normális nő nem alacsonyodik le riban C státusszá..
2023. szept. 17. 18:07
 17/27 anonim ***** válasza:
80%
Életük végéig is. Nem kötelező elfogadniuk téged csak azért, mert apuka aktuálisan téged bsz egy ideig. Ha foglalt pasival kezdesz, akkor annak lesznek következményei. És ezek nem mindig lesznek számodra pozitívak. Amit tehetsz, hogy nem erőlteted a társaságodat rájuk. Te nekik csak egy punci vagy a sok közül.Nem tudnak rád tekinteni apjuk végleges párjaként.Talán 20 év múlva, ha addig a képben maradsz. De kedvelni akkor sem lesz kötelező nekik téged. Nincsen semmi okuk erre. Kénytelen leszel belenyugodni ebbe. Apucit sem kötelező szeretniük csak azért, mert megcsinálta őket. Ez van.
2023. szept. 18. 04:12
 18/27 anonim ***** válasza:
76%

15#

Jha csórikám olyan normális,hogy nem talált szingli palit...csak foglaltat... 😂 nincs elég hal a tengerben..

Én is hányok a magad fajtától, aki nem tisztel senkit és semmit.. pont a hozzád hasonló ribizlik miatt tart ott a világ most, ahol.

0 erkölcs, 0 tartás, 0 érzelmi intelligencia mások felé, nem számít ha eltaposod a másikat..

Lehet szídni a pasit,minden téren, de a szerető pont ugyan olyan alja hulladék mint a férfi.

Mert normális nőnek van gerince, erkölcsi tartása, elvei..nem alacsonyitja le önmagát, és rohadtul nem akar szét zilálni egy családot, függetlenül attól milyen az a házasság.

Lehet állszent dumával jönni, az az a helyzet, hogy ma sokaknak semmit nem ér a házasság fogalma, a fogadalmat. Könnyebb eldobni mindent mint napi szinten dolgozni rajta.

Aztán vannak az ilyen ribizlik akik pláne nem tudják mit jelent a házasság és hány ember van benn..

Tudod a normális nem ösztönlény képes felfogni mekkora törést okoz egy gyereknek, egy másik embernek egy nőnek, akinek nem akar egyszer majd a helyében lenni..

2023. szept. 18. 06:07
 19/27 anonim ***** válasza:
70%
Ha nincs k@rva nincsen k@rvás se 🤷🤷
2023. szept. 18. 06:21
 20/27 anonim ***** válasza:
26%

#18!"Én is hányok a magad fajtától, aki nem tisztel senkit és semmit.. pont a hozzád hasonló ribizlik miatt tart ott a világ most, ahol."

Pont ezért lesztek ti mindig is megcsalva. Olyan szinten elönti az agyad a felsőbbrendűség érzés, hogy "feleség vagyok, mindenki fölött állok", hogy nem látsz ki a ködtől. Nulla nőiesség, nulla báj. Egy férfinak se vonzó. Leírtam magyarul, hogy nem vagyok szerető. Innentől nem tudom, milyen lehet a "hozzám hasonló ribizli." 🤣Honnan veszed amúgy, hogy nem egy hűséges feleség vagyok?

"Mert normális nőnek van gerince, erkölcsi tartása, elvei..nem alacsonyitja le önmagát, és rohadtul nem akar szét zilálni egy családot, függetlenül attól milyen az a házasság." Ezek szerint te nem vagy normális nő. Milyen tartásról beszélünk akkor, amikor valaki egy olyan házassághoz ragaszkodik, ahol kizárólag többmillió idegen nőn múlik, hogy, csúnyán szólva "meg van-e csalva", nem a párján, akit választott és hűséget fogadott neki. Köszi, de nekem nem kellene ilyen férj, van önbecsülésem. 😉

"Jha csórikám olyan normális,hogy nem talált szingli palit...csak foglaltat... 😂 nincs elég hal a tengerben." Én még nem láttam olyan szingli nőt, aki direkt foglalt pasit keres. Nagy valószínűséggel arról van szó, hogy az általa nem ismert családi állapottal rendelkező hím kezdett ki vele, aki viszont tudja, hogy nős. Ilyen férjet megint csak nem szeretnék, mert van önbecsülésem. Neked van?

2023. szept. 18. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!