Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet választanád ezek...

Melyik nevet választanád ezek közül?🥰

Figyelt kérdés

Petra, Liza, Hanna, Vanda, Lili, Jázmin, Hajnalka, Sára, Flóra, Dominika, Bella, Emma, Luca, Eszter, Kincső, Dorina, Blanka, Szófia, Abigél, Adél, Alíz, Mia, Lotti, Boróka, Zorka, Hédi, Hedvig, Virág, Regina, Fruzsina, Nóra.

Órás vezetéknévhez melyik illene?

2023. szept. 16. 01:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Blanka 💜💜💜
2023. szept. 16. 10:16
 12/18 anonim ***** válasza:

Flórát és Blankát választottam már, Hédi lenne a harmadik, de fiú lett a galád. :D

Viszont az Órás Flóra egészen borzalmasan hülyén hangzik, bocsi. :D

Sára Szófia Nóra ugyanezért nálam kiesne.

Ami a maradékból még nekem tetszik Vanda Alíz Fruzsina.

De igazából egyik sem rossz, szép nevek.

2023. szept. 16. 10:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Órás Regina

Órás Dorina

Órás Fruzsina

2023. szept. 16. 11:15
 14/18 harebell ***** válasza:

A Kincső kivételével szerintem mindegyik szép név. A vezetékhez legjobban illenek szerintem: Petra, Blanka, Hedvig

Ami egyáltalán nem illik a vezetéknévhez: Sára, Flóra, Nóra

2023. szept. 16. 12:04
 15/18 Ambrus Lonci ***** válasza:
Liza Bella Emma
2023. szept. 17. 07:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem magánhangzóval kezdődő névvel hangzik a legjobban. Alíz, Adél vagy Emma lenne az én választásom, amúgy a Flóra a kedvenc nevem a felsoroltakból, de Órás Flóra nagyon furán hangzik. A Sárát is teljesen kizárnám a s betű miatt, egybefolyik a vezetéknévvel.
2023. szept. 17. 13:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Lili, Jázmin, Hajnalka, Dominika, Emma, Luca, Eszter, Dorina, Abigél, Adél, Alíz, Lotti, Hédi, Hedvig, Fruzsina
2023. szept. 17. 15:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Jázmin Blanka

Lányom Aliz rövid i vel

2024. márc. 18. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!