Melyik nevet választanátok ezek közül: Hanga, Helga vagy Hella?
Figyelt kérdés
Vezetéknév: Várdai
Várdai Hanga
Várdai Helga
Várdai Hella
2022. júl. 19. 19:42
A kérdező szavazást indított:
Hanga
Helga
Hella
73 szavazat
1/8 anonim válasza:
Hella a legkülönlegesebb a másik kettőből már sok van.
2/8 anonim válasza:
elsőre a Hellát jelöltem, utána néztem a vezetéknevet. ahhoz inkább Hanga
4/8 anonim válasza:
A Helga tetszene, de a vezetéknévvel a Hanga sokkal szebb.
5/8 anonim válasza:
Hanga? Nagyon rossz kimondani. A H meg a G betű egymás után olyan kellemetlen érzetet kelt a garatomban.
6/8 anonim válasza:
Hangzásra a Hanga. Az a és az á mély hangzású magánhanzó, míg az i magas. Így elég szimetrikusan hangzik a név. á - a - I - a - a
7/8 anonim válasza:
Nekem a Helláról egy picit a Pokol jut az eszembe, mert angolul hasonlóan van; szóval azt kizárnám, de ahelyett pl jó lehet a Heléna, Henrietta, Hilda, stb.
Imádom a Helga nevet is, de a Hanga egy leheletnyivel jobban tetszik; semmiképp nem becézném, az így van jól. Meg a Helga nevet se becézném szal; de szóval nekem a Hanga tetszik a legjobban ezek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!