Kinga,Helga névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Melyiket adnátok?2020. szept. 10. 14:11
1/12 anonim válasza:
Nekem a kettő közül a Kinga tetszik jobban
3/12 anonim válasza:
Kinga uncsi, Helga tetszik. (Helga ismerősöm Gigi, nekem még ez a becézés is tetszik).
4/12 anonim válasza:
Kinga a lányom, nagyon szereti.
5/12 anonim válasza:
Kinga tetszik nagyon. Manapság ritkán adják, pont ezért egyedi, de mégis valamennyire klasszikus név :)
6/12 anonim válasza:
Egyik sem tetszik igazán, de akkor inkább a Helgát választanám, különlegesebb és szebb hangzású.
7/12 anonim válasza:
Kinga. A Helga számomra borzalmas.
8/12 anonim válasza:
Helga tetszik. De nekem amúgy ezek a "németes"nevek a kedvenceim.
A Kinga nem szimpatikus. Ismerek párat és egyik se kellemes ember, ezért sajnos a név sem a szívem csücske. Meg a konga és Kanga jut eszembe.
9/12 anonim válasza:
A Helga az egyik kedvencem. A Kinga nekem olyan klappogós, nem tetszik.
10/12 anonim válasza:
Nálunk mindkettő versenyben volt. A Helga nekem különösen tetszett, végül a férjem golyózta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!