A kérdező szavazást indított:
Erzsébet
Mária
Elza
Róza
Gertrúd
Margit
Priscilla
Ilona
103 szavazat
1/14 anonim válasza:
Elza vagy Róza, de nekem pl. az Eliza jobban tetszik, ami nagyon hasonlít az Elzára, csak kicsit lágyabb.
3/14 anonim válasza:
Ennyi régies közé a Róza és az Elza mindent visz, így kár szavazni :)
6/14 anonim válasza:
A Róza és az Elza tetszik, de utóbbit én is inkább Eliza formában tudnám elképzelni.
7/14 anonim válasza:
Különvélemény: az Erzsébetnek meg a Máriának is vannak ma is teljesen vállalható becézései (Böbe, Zsike stb.), ami eredetibb lehet, mint az Elza meg a Róza.
8/14 Derjaderja válasza:
Az Erzsébet az egyik kedvenc nevem. Én azt.
A Mária örök, az Ilona nagyon szép. A mostani fiatalok már nem tudják hogy a harmincasok fülének öreges. Lásd Emma.
Elza, Róza elcsépeltek most már. A Margit nem tetszik. A Gertrúd névtől személyes okból kb anginázok.
A Priszcilla borzalmas.
9/14 anonim válasza:
@3, a Róza is régies.
Az Ilona szép név, dallamos. Az Icától rosszul vagyok, de az Ilus, Ilonka becézés kedves.
10/14 anonim válasza:
Elza nekem nagymamám tehene így biztosan nem.
Priscilla nagyon nem
A többi tetszik, holtversenyben Róza és Ilona, lehet így adnám X. Y Róza Ilona
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!