Hogy kezeltétek, ha szülés után nem volt kedvetek szexelni?
A második gyerekünk 4 hónapos, és sajnos a hátam közepére se kívánom a házaséletet :/
Az első után nem volt ilyen gondom, persze visszaesett az együttlétek száma, de most semmilyen szinten nem vágyom rá semmi libidóm, minden este úgy esek az àgyba, mint valami hulla...
A férjem meg haragszik...
Mint 7. Ez egy ilyen időszak. A férjem tisztában van vele, hogy nem az ő kiszolgálására létező szexgép vagyok. Szexeltünk már sokat es még fogunk is sokat, jelen élethelyzetben nem nagyon szoktunk, csak nagy néha. Ő is kivan, ő kel a nagyobbhoz, plusz dolgozik persze.
Az a férj, amelyik "haragszik", keresse meg a kis kezét, és/vagy vegye ki jobban a részét, valamint tanulmányozza a szaporodás biológiáját. Ami nem dugásból áll, az utódgondozás is része.
Nálunk kb. 10 hónap-1 év után állt vissza a régi kerékvágás, amikor már nem voltunk állandóan hulla fáradtak, kialakult a fix napirend, megtaláltuk azokat a lopott időket, amikor visszatudjuk csalni az életünkbe az intimitást, újra embernek éreztem magam, nem csak egy roncsnak, stb.
Előtte bizony megértette a férjem, hogy nincs a prioritások között a szex, sőt... mivel sokszor éjszakázott ő is, nála is előfordult, hogy nem volt kedve. Túléltünk. Ha végre ágyba estünk, 5,5 mp alatt aludtunk el kb. Ezt a bicajt együtt toltuk, így bármilyen meglepő is egyeseknek, semmi gond nem volt ebből.
Ha emiatt haragudott volna, az nekem óriási csalódás lett volna.
Baba mellett ez akkor sem meglepő, ha nincs testvére. A fáradtság és az állandó készenlét sokat ront a helyzeten. Nálunk hasonló a helyzet, azzal a jelentős különbséggel, hogy ha én megmondom a férjemnek, hogy bocs, de nem, akkor tudomásul veszi. Aztán van, amikor nekem ugyan sok kedvem nincs, de azt mondom neki, hogy győzzön meg. Tudja ám, mire gondolok, sokszor sikerül is neki ;).
Ha haragszik a férjed, hát tehet egy szívességet! Belőled bújt ki egy akkora baba, a te hormonjaid kavarognak, ezen ő nem tud változtatni. De azon igen, hogy többet segít, hogy ne legyél hulla. És akkor talán a te kedved is megjön, vagy az övé megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!