Hogy kezeltétek, ha szülés után nem volt kedvetek szexelni?
A második gyerekünk 4 hónapos, és sajnos a hátam közepére se kívánom a házaséletet :/
Az első után nem volt ilyen gondom, persze visszaesett az együttlétek száma, de most semmilyen szinten nem vágyom rá semmi libidóm, minden este úgy esek az àgyba, mint valami hulla...
A férjem meg haragszik...
A fogorvosod mit mondott? :)) Attól még, hogy te nem kívánod, és szültél, a férjednek vannak igényei.
Próbáljátok meg, hogy csak te okozol neki örömet, lehet megjön közben a kedved. Ha nem teszel semmit csak folyton lepartintod, félő, hogy máshol keresi majd a boldogságát.
Nagyon lazán. Ha nem, nem. A férjem ezt teljesen normálisan kezeli, megértő. Ráadásul terhesség felétől el voltunk tiltva.
Soha nem volnék hajlandó muszájból, megfelelési kényszerből szexelni. Csak ha 100%-ig akarom. Fél éves a fiam, 2x szexeltünk azóta. De az tök jó volt.
Hogy kezeltem? Hát nem szexeltünk. Amúgy a párom is hulla fáradt volt, mindketten hallucináltunk egy idő után..
Kb 1 évig a legutolsó gondolatom sem a szex volt!
Rám ezért nem haragudna a férjem. Rám azért haragudna, mert a haragjával együtt elküldtem volna a jó isten ragacsos seggebajszába. 🙂
Az, hogy normálisan elmondja, hogy mi a gondja baja, az oké. Az, hogy segít nekem erre ráhangolódni, az csodás.
De hogy kijelentse, hogy haragszik emiatt vagy érezteti a haragját, pfff, szánalmas. Ameddig nem hajlandó teljesértékű csapatjátékos lenni, addig rám és a pinámra ne is számítson. 🙂
1, te beteg vagy. Milyen kapcsolat az, ahol a nő hulla fáradt, háta közepébe nem kívánja a szexet, de este mielőtt beájul az ágyba gyorsan lesz...a a férjét nehogy az megcsalja?! A gondolat is taszító számomra. Gondolod ha a szexet nem kívánja épp erre vágyik?!
Es csakhogy a kérdésre is válaszoljak, ha nem kívánom hát nem.szexelek és pont. Ezt erőltetni szerintem nem lehet, majd ha kívánod csinálod, csak beszéljetek róla.
Őszintén elmondtam, hogy még kell egy kis idő. Szerencsére hamar elmúlt a vágy hiánya. 3hónapon belül már ment minden úgy ahogy a gyerek előtt.
Minden esetre, ha sokàig önző vagy, ne lepődj meg nagyon, ha x idő szexmentesség után másnál lakik jól. 6 hónap, 1 év az már bőven szimpla kényelmeskedés, lustaság, és minden szempontból túlzás. Aki ennyi ideje nem akar szexelni az már nem egészséges szexualitással rendelkezik. Vagy menjen orvoshoz, vagy ne várjon hűséget a párjától. Mert ez nem állatias ösztön , szimpla egészséges emberi igény. Az ösztönlény persze 1-2 hónap után is félremegy, de az annyit is ér. Fél-1 évvel a szülés után már elég átlátszó, hogy az illető addig se volt oda meg vissza a szexért, csak amíg megházasodtak és jött a gyerek, ment a vetítés, hogy azzal fogja meg a partnerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!