Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi jut eszetekbe az alábbi...

Mi jut eszetekbe az alábbi névről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha meghalljatok azt a nevet hogy Leyla/Leila mi jut eszetekbe róla?

Kit(milyen) lányt, nőt tudtok elkepzelni magatok elé ezzel a névvel? Milyen ember jut eszetekbe e név hallatán?

A férjem nem magyar, (nem, nem C.) így menne hozzá, de gondoltam meghallgatlak titeket is mit gondoltok róla 🙃 nem szeretném ha c-nek hinnék a gyereket, én is nagyok sokat szívtam a vezetéknevem miatt, mert sajnos igen gyakori náluk, pedig nem vagyok az :(

Szóval mit gondoltok róla?

Köszönöm szépen a válaszokat!

2023. szept. 5. 21:45
A kérdező szavazást indított:
Romás
Nem Romás
36 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Egy arab/török lány ugrik be róla. Na meg a Star Warsból a hercegnő :D
2023. szept. 5. 21:48
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is a Star wars ugrik be
2023. szept. 5. 21:55
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Star wars.
2023. szept. 5. 22:07
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Arabos
2023. szept. 6. 00:20
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Leila Milani. A Star wars szereplője nem Leila, hanem Leia
2023. szept. 6. 06:10
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Rejtő Jenő - A három testőr Afrikában:

"A Grand Hotel, mint a neve is mutatja, a nagyvilági élet úri illúzióját hozta el a Szaharába. A félcolos deszkafalat ugyan átrágta mindenféle féreg, a vályogragaszték és a pofapadok sem emlékeztettek a hasonnevű európai intézményekre, no de rádiókészüléke volt, szinte kéthavonta új napilapok érkeztek, és Leila, az arab démon, táncokat lejtett.

Ezt a műsorszámot kissé népszerűtlenné tette az a közismert tény, hogy Leila (az arab démon) ötvenedik életévét már régebben betöltötte. A kor és egy ideges bennszülött zsebkése mély nyomokat hagyott az arcán. Így aztán Leila (az arab démon) alig táncolt, és a szórakozást illetően leginkább arra szorítkozott, hogy egy tamburaszerű, irhával bevont hangszert ütögetett. Ezt is csak addig, amíg a vendégek határozott állásfoglalása nem kényszerítette hallgatásra. Ilyenkor egy távoli sarokba kuporodott, és démoni érzékenységében megsértve, szomorúan pipázott. Este segített a sérülteket kötéssel ellátni."

2023. szept. 6. 08:52
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Star Wars ugrik be
2023. szept. 6. 10:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is Leila/Leyla az arab. Nem nagyon jön be egyébként ez a név.
2023. szept. 6. 10:44
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem speciel a Gábor diák Leilája jut eszembe róla, tehát egy török lány.
2023. szept. 6. 11:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 Leilát ismerek látásból, az egyik félig arab félig magyar, a másikuk meg szőke hajú, kék szemű, teljesen magyar lány.

Nekem az Y-os formájában nem tetszik a név, de i betűsen el tudom képzelni kb bármilyen kinézetű kislányhoz.

2023. szept. 6. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!