Mi jut eszetekbe az alábbi névről?
Sziasztok!
Ha meghalljatok azt a nevet hogy Leyla/Leila mi jut eszetekbe róla?
Kit(milyen) lányt, nőt tudtok elkepzelni magatok elé ezzel a névvel? Milyen ember jut eszetekbe e név hallatán?
A férjem nem magyar, (nem, nem C.) így menne hozzá, de gondoltam meghallgatlak titeket is mit gondoltok róla 🙃 nem szeretném ha c-nek hinnék a gyereket, én is nagyok sokat szívtam a vezetéknevem miatt, mert sajnos igen gyakori náluk, pedig nem vagyok az :(
Szóval mit gondoltok róla?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Rejtő Jenő - A három testőr Afrikában:
"A Grand Hotel, mint a neve is mutatja, a nagyvilági élet úri illúzióját hozta el a Szaharába. A félcolos deszkafalat ugyan átrágta mindenféle féreg, a vályogragaszték és a pofapadok sem emlékeztettek a hasonnevű európai intézményekre, no de rádiókészüléke volt, szinte kéthavonta új napilapok érkeztek, és Leila, az arab démon, táncokat lejtett.
Ezt a műsorszámot kissé népszerűtlenné tette az a közismert tény, hogy Leila (az arab démon) ötvenedik életévét már régebben betöltötte. A kor és egy ideges bennszülött zsebkése mély nyomokat hagyott az arcán. Így aztán Leila (az arab démon) alig táncolt, és a szórakozást illetően leginkább arra szorítkozott, hogy egy tamburaszerű, irhával bevont hangszert ütögetett. Ezt is csak addig, amíg a vendégek határozott állásfoglalása nem kényszerítette hallgatásra. Ilyenkor egy távoli sarokba kuporodott, és démoni érzékenységében megsértve, szomorúan pipázott. Este segített a sérülteket kötéssel ellátni."
Én 2 Leilát ismerek látásból, az egyik félig arab félig magyar, a másikuk meg szőke hajú, kék szemű, teljesen magyar lány.
Nekem az Y-os formájában nem tetszik a név, de i betűsen el tudom képzelni kb bármilyen kinézetű kislányhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!