Mit gondoltok, mi jut eszetekbe a Zorán névről?
Figyelt kérdés
2019. okt. 16. 14:21
1/10 anonim válasza:
Nyilván Sztevanovity Zorán, énekes. Az egyetlen ismert élőlény ezzel a névvel.
3/10 anonim válasza:
Nekem is az énekes. De el tudom képzelni, hogy egy gyerek ilyet nevet viseljen, Szerintem nincs gond a névvel.
4/10 anonim válasza:
Az énekes.
Szerbiában biztos sokan élnek ezzel a névvel.
De itthon csak ő.
5/10 anonim válasza:
Én ezt a nevet szerettem volna, de párom pont az énekes miatti asszociáció miatt leszavazta. Egyébként ez szerintem a következő generációkkal, akik már nem ismerik majd, ki fog kopni és ugyanolyan név lesz, mint más.
6/10 anonim válasza:
Elsőre nyilván az énekes. De volt ilyen nevű évfolyamtársam is, szóval élnek Magyarországon is ilyen névvel. Elég gyorsan megszoktuk és el tudtunk vonatkoztatni az énekestől.
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem is elsőre az énekes, de azon túl én pl a Zoltánra asszociálok. Szerintem szép név, nekem nagyon tetszik, csak érdekelt mások véleménye.
2019. okt. 16. 18:00
9/10 anonim válasza:
nekem azzal együtt, hogy igen, az énekes neve, adnám, ha tetszik. (nekem tetszik).
igazából hiába alapozol arra, hogy nem ismert ember nevét adod, lehet, hogy a gyerek születése után lesz híres csak valaki ezzel a névvel, akkor meg megszívtad. (unokatesóm viktor, ami nagyon jó ötletnek tűnt, kb a tízes évekig, azóta néha kínos. de így járt...) (vagy van egy francia ismerősöm, aki emma, és a születése után egy évvel a piacra dobtak franciaországban egy emma márkanevű wcpapírt)
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!