Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Különleges, egyedi, nem tucat...

Különleges, egyedi, nem tucat de vállalható női neveket írnátok amit ti is szívesen adnátok lányotoknak?

Figyelt kérdés
Molnár vezetéknévhez keresek.

2023. szept. 5. 16:24
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Agáta,Antónia,Eufrozina,Angelika
2023. szept. 7. 21:53
 32/34 anonim ***** válasza:
2023. nov. 22. 14:17
 33/34 anonim ***** válasza:

17! Biztos a Henrikkel kevered!!!! :))))

A Szabina egyébként tényleg szuperszép név!

És igenis a Hedvig is. Mindkettő régi és ritka, szentek nevei is egyben.

2023. nov. 26. 16:57
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Ingrid, Ida, Írisz, Véda, Elena, Friderika, Klára, Lídia

Tudom, hogy nem mindenkinek tetszenek ezek a nevek, van pár különlegesebb köztük, pedig esküszöm nem direkt ezek tetszenek, nem különlegeskedni akarok, csak nagyon tetszik a hangzásuk/az írásuk módja, pl. az Elena. És tudom, hogy van magyar megfelelője, az Ilona, de az már teljesen máshogy hangzik, és az már egyáltalán nem tetszik, még leírva se. Néha azt szoktam kívánni, bárcsak a régiesebb nevek tetszenének, mert akik ezeket szeretik, nem kapnak annyi ,,bántást", mint mi, akik szeretjük az újdonságukat. Persze ha angol neveket is adhatnék, akkor rögtön lenne olyan régiesebb név, amit nem szólna le külföldön senki (Charlotte, Claire), de ha itt próbálkoznék be ezekkel a nevekkel, rögtön átkokat kapnék meg lecigányoznának. Pont emiatt nem is tudom, milyen neveket adnék a gyerekemnek, hiszen vagy amiatt esik ki a pixisből, mert nem tetszik, vagy azért, mert beszólnak rá, vagy azért, mert a páromnak gyakori vezetékneve van, amihez a gyakori keresztnevek egyáltalán nem passzolnak 😞

2023. nov. 27. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!