Különleges, egyedi, nem tucat de vállalható női neveket írnátok amit ti is szívesen adnátok lányotoknak?
Figyelt kérdés
Molnár vezetéknévhez keresek.2023. szept. 5. 16:24
21/34 anonim válasza:
Damarisz, Fruzsina, Olga, Valéria
22/34 anonim válasza:
Anasztázia
Méda/Médea
Emília
Letícia
Boglárka
23/34 anonim válasza:
Vilma, Imola, Kála, Klára, Ida
Ezek tetszenek nagyon, amik mostanában különlegesebbek vagy ritkák. De nem mindegyik illik a Molnár névhez.
(És szerintem is nagyon szép név a Hedvig.)
24/34 anonim válasza:
Hedvigről mindig azt hittem hogy hím bagoly. Amúgy a hangzása sem tetszik. De jobb mint a Mercédesz meg társai.
25/34 anonim válasza:
A Jácint egy fokkal se rosszabb férfi név mint amilyen női a Hedvig :-D
26/34 anonim válasza:
A Hedvig nálam is olyan név, amit adnék.
Ilyen még a Villő.
27/34 anonim válasza:
Viola, Imola, Ida, Helga, Angelika
29/34 anonim válasza:
(A bagoly Hollóháti Hedvig után kapta a nevét (magyar kiadásban), aki szintén egyértelműen nő volt... amúgy szerintem a hangzása miatt vélik sokan férfiasnak, nem a-ra vagy i-re végződik, mint a legtöbb. Nekem nincs vele bajom, noha gyerekkoromban biztos volt olyan mesekönyvem, amiben volt egy Hedvig nevű férfi szereplő.)
Dalma, Gerda, Helga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!