Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, mit szólnátok, ha...

Anyukák, mit szólnátok, ha ezeket találjátok lányotok szobájában? Megemlítenétek lányotoknak, vagy rákérdeznétek?

Figyelt kérdés

Először is elnézést, nem tudtam, hogy melyik kategóriába írjam, mivel a lányom 21 éves.

A napokban kitakarítottam a teljes házat, a lányom nem volt itthon, épp egy hétvégi házban volt a barátaival. Kitakarítottam a szobáját, hogy a szemetet ne hordja majd át a ház többi részébe. Meglepett, hogy a lányom könyvespolcán 30 darab (ha nem több) új állapotban lévő könyv volt (Danielle Steel, Nicholas Sparks, Colleen Hoover, Paula Hawkins, Riley Sager, J.P. Delaney, Valèrie Perrin, Harlan Coben, Lisa Jewell stb), de ő többször is hangsúlyozta, hogy utál olvasni. Suliban még a háziolvasmányokat is nehezére állt elolvasni, ő mindig is a programozásért és a matematikáért rajongott. Nagyon jól tanult az iskolában mindig, egyetemen is ösztöndíjas,mindig benne volt/van a toppban, de soha egy regényre rá nem tette a kezét.

Jelenleg mérnöknek tanul,de az egyetem mellett 8 órával programozóként dolgozik, alig van egy kis szabadideje az egyetem és munka mellett. Sokszor éjjelig tanul, egyetemi projekteken dolgozik. Amikor egy kis szabadideje van, akkor a telefonozni szokott vagy hétvégén elmegy túrázni/kirándulni a barátaival, esetleg szórakozni. De ez nem minden hétvégén van így.

A másik dolog, ami kiakasztott, az az, hogy az egyik szekrényének az ajtaja nem csukodott, kíváncsi voltam hogy miért, hát kiesett egy zacskó ami tele volt fogyókúrás teával. Volt vagy 20 doboz is. Erről se tudtam semmit. Csak annyit tudok, hogy kövérnek gondolja magát, pedig 1.65m és kb 60 kg.

2023. szept. 3. 13:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
86%
Micsoda problémák, pedig nem is vibrátort vagy terhességi tesztet találtál. Örülj neki, hogyha elkezdett olvasni, lehet most jött rá, hogy nem is rossz dolog a sok szám után kicsit betűket is látni.
2023. szept. 4. 08:36
 22/23 anonim ***** válasza:
83%
A fogyókúrás teával meg végképp nem értem mi a probléma? Attól úgysem fog sokat fogyni, de vannak benne jó hatóanyagok, szóval még jót is tesz neki, ha iszik olyat.
2023. szept. 4. 08:37
 23/23 Dinnye2 ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá, hogy mi van, abból nem lehet baj. Én megértem, ha ez megijesztett, de nincs ok az aggodalomra. Ha olvas az csak jó lehet, a teáról meg annyit, hogy keress valami tudományos oldalt és mutasd meg neki, hogy normális a súlya.
2023. okt. 27. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!