Anyukák, milyen számotokra az anyaság?
Hát nem tudom te milyen közösségben élsz, de én pont az ellenkezőjét látom. 😃
Csodálatos-kihívásokkal teli- fárasztó.
Nem is tudom pontosan megfogalmazni.
Felemelő érzés ennyire szeretni valakiket, feltétel nélkül, érdek nélkül.
És annyira boldoggá tesz hogy engem is szeretnek.
A legrosszabb és a legjobb dolog.
Rossz, mert hatalmas felelősség, rengeteg aggódás, energia, pénz.
De a jó oldala csodás lehet, de csak ha van benned empátia és türelem. Anélkül nem lesz túl örömteli.
Különösen élvezetes gyereket nevelni ha érdekel a pszichológia, a biológia, a társadalomismeret.
Na meg persze az önismeret. A gyerek egy tükör, amiben megismered magad. Elfogadásra és feltétel nélküli szeretetre tanít.
"De a jó oldala csodás lehet, de csak ha van benned empátia és türelem. Anélkül nem lesz túl örömteli."
Igen, de én azt tapasztalom, hogy azért a legtöbb anyukában azért ez a kettő megvan, mert például a múltkor volt egy kérdés, hogy miért vállal az ember több gyereket, (ezt kérdezte az illető) és volt, aki azt válaszolta, hogy azért mert egy gyerek annyi örömet és szeretetet okoz, hogy azt szerette volna többször átélni.
Viszont én csak azt nem értem, hogy a legtöbben élvezik és szeretik az anyaságot, vagy inkább anyaként boldogok, de van egy réteg, aki meg csak a rosszat mondja vagy írja róla, hogy az anyaság csak szopás, meg szar, meg lélekölő, és valahogy azok akik ezt mondják nem látják/találják meg a szép oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!