Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálő férf i ként mit...

Egyedülálő férf i ként mit kellene tenne ebben helyzetben ? (Kisé bővebb kifejtésem lentebb)

Figyelt kérdés

Elég furcsa a sztori de megpróbálom leírni röviden és minél érthetőbben!

Találkoztam egy akkor még jó kiállású kedves készséges tök normális egyszerű nővel.

Elkezdtünk ismerkedni, majd később járni majd kissé később kiderült, hogy kedves és teljesen odaadó normális nőről van szó.

Így ősze is költöztünk, hiszen tulajdonképp teljesen magába szédített engem.

Nagyjából úgy 11hónap együttélés után kiderül, hogy egy erősen manipulatív többszemélyiségű erősen (múltjából)iszákos nő. Mikor ez kiderült hosszú elbeszélgetések után meg bocsájtottam és folytattuk tovább kapcsolatunkat.

Majd kicsivel később szólt, hogy ő úgy érzi, hogy bizony állapotos.

Még aznap elvittem magán klinikára (hatalmas vággyal, átéléssel és izgatottsággal)ahol kiderült, hogy kb (ha jól emlékszem)2-3hetünk van arra, hogy el vetessük a picit de az is persze már nagyon kockázatos és nem mindegyik orvos vállalna!

Lényeg nagyjából annyi, hogy ahogy eltelt ez a 2-3hét, ő egy nap vizsgálat során rákérdezett az orvostól, hogy tőle akkor valójában már el sem vehetik a babát ? És az volt az orvos válasza hogy nem, már nem lehetséges.

Onnantól kezdve ahogy haza értünk őssze(se szó se beszéd) pakolt és haza ment a szüleihez, ahol közölte velem másnap, hogy én csak arra kellettem neki semmi másra! Számára ne volt se szeretet se vágy csak szemtől szembe megkaptam hogy épp kelet neki pénz, ház lakhatás de annyira a baba nem is volt tervben. Na én ott azon nyomban kibuktam teljesen!

Később ahogy megszületett a gyermek kb 2éven át engedte, hogy ott lehessek mellette. Na most ebben a 2évben a kezdve a kiságyon át a pelenkákon keresztül egészen a tápszerekig és a gyógyszerekig is (sorolhatnám!) mindent én álltam.

A borzasztó az az egészben, hogy ő addig szint minden nap egy éjszakát sem volt otthon de volt olyan is, hogy hetekre el tűnt prostituáltnak (ami persze én előttem volt éveken át csak számomra ez közölve nem volt akkorában!)

Ahogy el telt ez a 2év bizony ő ezt befejezte, haza jött egy darabig(5-7hónap kb) na de ez a 2év alatt eléggé hozzám nőtt a gyerekem.

Viszont mikor ugye ez a 2év "kicsapongása" idő alatt ő ebben a 5-7hónap gyermek melletti időszakában bizony észre vette, hogy meg sem ismeri a saját gyermeke és nem hajlandó még hónapok után sem hozzá szokni,hozzá vagy felé nyitni igy elkezdett fenyegetni engem ő és a családja is nagyon durván. Hogy szíven fognak meg szúrni engem akkárhol akkármikor elveszik az életem az se baj nekik ha aztán börtönbe mennek, hogy meg ölnek engem ha nem hagyom el a gyermekem végleg stb.

Saját magát képes lett volna a szemem előtt meg csonkítani isa gyermekem anyja csak hogy a rendőrséggel el tudjon vitetni és le tudjon csuktatni, hogy többé ne lehessek a saját fiam közelében sem!

Lényeg ami a lényeg, hogy én ha csak havi 1szer látom messziről is a fiamat akkor sem enged oda és ha közelitek fenyeget és terrorizál!(Sites kábítószeres strici és elég rossz oldalú családja van a lánynak, amilyen szinte ő is!)

Úgyhogy otthagytam a várost/őket, elköltöztem egy másik városba ahol élem az életem nyugodtan. Persze a saját fiam képeken keresztül láthatom csak ritkán ami szinte már ez a 3. éve hogy igy vagyok!

Hogy egy szót ne sikerült beszélnem vele.

Mostanában fel keresett telefonon és zsarolni kezdett engem, hogy én mostantól köteles vagyok neki apaságit fizetni a gyermek után, ha tetszik nekem ha nem.

1részt én mindent megadtam és volt, hogy kérés nélkül is postán elutaltam neki egy ősszeget miután ezek a dolgok megtörténtek(10-20ezerekről van szó szóval nem épp több száz ezres tételekről és ez is csak 3-4hónapon át ment ameddig be nem sokaltam)vagy akár a gyereknek bevásároltam az évek folyamán és el küldtem egy ismerősömmel autón keresztül, ami szintén csak pár hónappig tartott.

Sajnos se csekk se hiteles blokk nincs már meg.

De a nevemen sincs a kisfiú mivel letagadták azt, hogy én lennék a törvényes apa már a születésétől fogva!

Na most akkor a kérdésem az az lenne, hogy visszamenőleg tehetek e apaságit? Pontosabban az anya kényszeríthet e rá engem ezekután?

Vagy ők kényszeríthetnek e engem 3évre visszamenőleg apaságiit tenni és 3évre vissza menőleg fizetni nekik miközben én súlyosan fenyegetve voltam és tiltva is voltam a gyerektől !

A kérdésre figyelemmel normális és érthető konkrét válaszokat szeretnék kapni.

Köszönöm ha elolvastad és ha segítő kész választ is adsz a kérdésre!

2023. aug. 30. 10:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk anyukát is megkerdezi majd q bíróság, miért 5 év után jutott eszébe hogy van apja is a gyereknek
2023. aug. 30. 10:45
 12/18 A kérdező kommentje:

1.Amit én itt bizony "összehadováltam" nekem abba még a kezem lábam is bele remeg akár a mai napig is! Főképp a családjától akik nem félnek se a börtöntől se attól ha épp más ember életét elvennék(volt már rá példa tudtam szerint nem egyszer ültek le isten tudja hány éveket ebből és hasonlókból!)

2.Nem tudom te hogy lennél ebben a helyzetben biztos okosabb lennél sokkal egyedülálló 28éves férfi ként! Ha ismerlek ha nem is jóval ügyesebb okosabb vagy biztos vagyok benne!

Képzeld csak mielőtt trollnak hinnél vagy akármi másnak is.

Gondolhatnád nem ilyesmit írnek ki.

2023. aug. 30. 10:47
 13/18 A kérdező kommentje:
9-ees és ha én le mondok a gyermekről és a jogomról ami a gyermeket illeti akkor is kell majd fizetnem 5év után?
2023. aug. 30. 10:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz lemondani a gyerekről, csak ha örökbe is adod egyúttal az anya férjének. A szülői felügyeleti jogodrol mondhatsz le, ez azt jelenti, nem lesz semmi beleszolasi jogod vele kapcsolatban semmibe. De a tartasdijat, ha megitelik, mindenképpen fizetned kell
2023. aug. 30. 10:51
 15/18 A kérdező kommentje:
14-es Igy érthető
2023. aug. 30. 10:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha megállapítja a bíróság, hogy te vagy az apa, akkor ugyan tartásdíjat kell fizetned, de láthatási jogod is lesz.
2023. aug. 30. 11:30
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az nem tiszta,hogy lehetsz ekkora bal***,már bocsánag. Szóval van egy gyereked aki eleg vacak körülmenyek között él, es nem az van,hogy összeszedtel bizonyítekokat majd a bírósághoz fordultál,hogy a gyereket vegyék el a nem normális anyjátol aki veszélyezteti, hanem mindent eltürsz es a legnagyobb bajod,hogy fizetned kell...
2023. aug. 30. 11:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz, akkor jó nagy balfsz vagy apám..... Szegény gyerek.
2023. aug. 30. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!