Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiam most 3 éves óvodakötel...

Kisfiam most 3 éves óvodaköteles de én szeretnék neki (1 évet halasztani)de nem kűldtükbe áprilisba a kérelmet szerintetek ha most kűldöm be el fogadják még??????.

Figyelt kérdés
Negativ komenteket nem kérek!!!.

#Óvoda fel mentés
2023. aug. 28. 17:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Sima eljárásban nem. Megfelelő szakorvosi javaslattal vagy szakértői bizottság ajánlásával van esély rá. Kormányablaknál kell.
2023. aug. 28. 17:17
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Lehet ott tanulna is valamit pedig...
2023. aug. 28. 17:35
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Ha óvodaköteles, vagyis augusztus 31ig betölti a hármat és mégse adod óvodába, számíts egy kis büntetésre amit a nyakadba varrnak. Orvosi javaslat vagy bármi hivatalos szerv ajánlására lehet halasztani.
2023. aug. 28. 17:42
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Pénteken kezdődik az új nevelési év. Gondolom már be is van iratvs oviba. Nem hinném, hogy 3 nap alatt bármit el tudsz érni, főleg, hogy komoly indok kell hozzá. Mi tavaly halasztottunk. Az időből kicsúsztunk mi is, mert április végén volt pszichiátriai szakvizsgálata, és ott javasolták a még egy év bölcsit. Nagyon nehezen bólintott rá a szakszolgálat, és csak azért engedték, mert bölcsibe járt, és a bölcsi adott egy igazolást, hogy vállalják plusz egy évre. Ha ő nem jár közösségbe, akkor semmi esélyetek, de ha jár is, nem hinném, hogy mist gyorsan el tudjátok intézni.
2023. aug. 28. 17:48
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
Lányom nem lett szobatiszta evkezdesre. Írnom kellett egy kérvényt a vezetőnek, hogy halasztást kérünk, azonnal elfogadták. Szerintem megoldható lesz.
2023. aug. 28. 19:35
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Ha 3 elmúlik, az nem az óvoda hatásköre hanem az Oktatási hivatalé. Csak ők engedélyezhetik a halasztást.
2023. aug. 28. 19:37
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
Miért most jut eszedbe? 4 nap múlva szeptember. Kétlem, hogy ez idő alatt elintézel bármit is.
2023. aug. 28. 19:39
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekem nem lakcím szerinti bölcsibe járt, és nem írattam be lakcím szerinti oviba, hisz úgy volt, hogy maradhat egy évet. Senki nem mondta, hogy ezt nekem a körzetes ovi felé jeleznem kellett volna, vagy az új lakcím szerinti jegyzőnek. Kb 7 hónappal később a járási hivatalból jött egy behívó, hogy a gyerek óvodakötelességének nem tettem eleget, meghallgatás, hatósági osztály. Levert a víz, de feleslegesen, semmi extra nem volt, akkor azt se tudtam hogy mennek a dolgok. Megbeszéltük, hogy bölcsibe jár csak elfelejtettem nekik szólni(senki nem mondta, hogy kellene), aztán ennyi volt. Csak a a bölcsis befogadót kellett megmutatnom, se büntetés, se gyv, semmi nem volt, a rendszer iszonyú lassan dolgozott, mindenki halál rendes volt.

Hívd fel a jegyzőt és kérdezd meg, mit kell csinálni.

2023. aug. 28. 20:19
 9/15 anonim ***** válasza:
96%
Az óvoda nevelési intézmény. A halasztást akkor adják meg, ha 1. Időben beadod a kérelmet, 2. Az egészséges fejlődéséhez szükséges feltételeket te az óvoda helyett biztosítani tudod. Az 1.pont nem áll fent. Az írásképed alapján a 2.pont se. Nagyjából esélytelen.
2023. aug. 29. 00:47
 10/15 A kérdező kommentje:

9-es 2 fiam van azért mert gyorsan írok nem jelenti azt hogy,nem tudok írni

egyébként meg irtam az elején hogy negativak tanácsábol nem kérek amúgy meg elég nagy baj ha neked más anyáknak a segitsége kel ahoz hogy meg tanitzsd a gyerekedet beszélni számolni vagy bár mire is az én kis fiamnak semi baja nincs nagyon okos,nagyon űgyes mindentéren tudmár számolni tudja az ÁBC-is de képzeldel te agyament álat te birka hogy nagyon sok anya halaszt a gyerrknek márcsak azért is hogy még +/1-évet vele lehesen de gondolom neked az volt az első hogy szegény gyerek betőltöte a 3-évet és dobtad is be az óviba ne hogy azt hidmár hogy minden esetben ez a legjobb meg oldás nagyon sok gyerek még nincs 3-évesen fel készülve az óvira mert nincs rá fel készülve hogy anya ott hagya de te biztos szuper anya vagy és okos el tudom képzelni mien lehetsz egyébként meg a fiatalok körében nagy divatá vált hogy ékezet nélkül össze vissza írnak én is igy írok mert nem figyelek oda csak arra hogy gyorsan le legyen írva amit akarok neked meg ha nem tetszik húzál innen te SEGFEJ!!! és ne okoskodj nagy sztár anyuka...

2023. aug. 29. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!