Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen balhék, konfliktusok...

Milyen balhék, konfliktusok szoktak előfordulni óvodában-iskolában a szülők, és az óvónő/tanítónő között?

Figyelt kérdés

Kerültél már konfliktusba az óvónővel, vagy tanítónővel? Pl. olyanba, hogy kiabáltatok, vagy valamiért nagyon komolyan kiakadtatok rá? Esetleg volt olyan nézeteltérésetek, ami miatt onnantól végig fújtatok egymásra, amíg a gyerek el nem ballagott (iskolába, vagy középiskolába)?

Ha volt, mi volt az oka, amin esetleg összevesztél vele? Milyen konfliktusok, ellentétek szoktak előfordulni óvónő vagy tanítónő és szülő között?

2023. aug. 28. 08:19
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Nem. A gyerekem óvodás, nem én.
2023. aug. 28. 08:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos egy óvónővel. Mikor a fiam nagycsoportban megkapta az autizmus diagnózist (addigra már 3,5 éve járt a csoportjába), ő közölte a gyerekekkel, hogy a fiam bolond és ha nem akarják tőle elkapni, akkor ne játszanak vele. A szülők között is elkezdte terjeszteni, hogy nincsenek biztonsagban a fiam mellett a gyerekek, miközben a fiam pont a borzasztóan visszahúzódó típus, ha dühkitörése volt, akkor is csak a sajat fejét verte a földbe... Néhány anyuka szólt, hogy tudjam, mik mennek a csoportban. Eléggé összevesztem az óvónővel, a vezetőhöz fordultam. Mint kiderült, az óvónő fiai is autik és ő inkább lelépett a családtól, mert nem bírta ezt feldolgozni. Őt egy hosszabb betegállomány után áttették másik oviba, a fiam ugyanott fejezte be az évet.
2023. aug. 28. 09:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Minimális, mert a legtöbben nem vállalnak fel konfliktust.

Engem az alábbi dolgok zavarnak, amiért szót emeltem: Gyenge elvárások. Gyerekek szidása(nem az enyémet szidja, de másokét csúnyán, ilyen disznónak meg ilyeneknek), gyerek játékának széttörésével fenyegetés, nem korrekt osztályzás(felfelé az én gyerekemnél), kevés program.

2023. aug. 28. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!