Milyen balhék, konfliktusok szoktak előfordulni óvodában-iskolában a szülők, és az óvónő/tanítónő között?
Kerültél már konfliktusba az óvónővel, vagy tanítónővel? Pl. olyanba, hogy kiabáltatok, vagy valamiért nagyon komolyan kiakadtatok rá? Esetleg volt olyan nézeteltérésetek, ami miatt onnantól végig fújtatok egymásra, amíg a gyerek el nem ballagott (iskolába, vagy középiskolába)?
Ha volt, mi volt az oka, amin esetleg összevesztél vele? Milyen konfliktusok, ellentétek szoktak előfordulni óvónő vagy tanítónő és szülő között?
Minimális, mert a legtöbben nem vállalnak fel konfliktust.
Engem az alábbi dolgok zavarnak, amiért szót emeltem: Gyenge elvárások. Gyerekek szidása(nem az enyémet szidja, de másokét csúnyán, ilyen disznónak meg ilyeneknek), gyerek játékának széttörésével fenyegetés, nem korrekt osztályzás(felfelé az én gyerekemnél), kevés program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!