Mit szólnál egy ilyen gyerek felé intézett beszóláshoz a tanítónőtől?
Figyelt kérdés
Kisfiam másodikos, 3 napig nem találtuk az ellenőrzőjét.
Tegnap reggel meglett, jelezte ezt az ofőjének, aki csúnyán visszakérdezett: Hol volt, anyuka meltartói között? (Pár hete a magyar füzetét a tesója fiókjában találta meg és ő ezt vidáman elmesélte az ofőnek, amiben szerintem semmi rossz sincs, hisz két alsós gyerek összekeverheti néha a dolgait, de már az sem tetszett neki és szerintem erre reagált)
De csak én gondolom bántónak rám nézve?
2021. máj. 29. 20:07
1/10 anonim válasza:
Egy harmadikos gyerek még fel sem fogja, hogy ebben mi a sértő. Egy harmadikos gyereknek semmi esetre sem kéne ilyet modnani, pláne egy tanárnak nem. Én a helyedben bemennék elbeszélgetni a "tanárnővel".
2/10 anonim válasza:
Én tanítónő vagyok, de nem tolerálják, pedig gyerekem nincs🙂 Jó, nem szaladnék a rendőrségre, de nem tetszene azért. Azt már csak remélni tudom, hogy nem mások előtt tett megjegyzést.
4/10 anonim válasza:
Na jó, elegem van a telefonomból. TOLERÁLNÁM. Remélem, értettétek🤦
#2,#3 voltam
5/10 A kérdező kommentje:
Értettem :)
Nem mások előtt, de már régebben leszidta másik gyerekek előtt is amibe szintén belekavarta a családot. Akkor bementem, talán most is fogok.
2021. máj. 29. 20:26
6/10 anonim válasza:
Mit vársz? Alulfizetett szakma, nem az értelmes emberek választják.
7/10 anonim válasza:
Létezik még ellenőrző? Alsós gyerekemnek minden Krétában van.
8/10 anonim válasza:
Jelezném minden szinten, hogy figyeljenek oda rá, mert szexuális utalásokat tesz a gyerekeknek.
9/10 anonim válasza:
Nyilván nem. De szegényt nem vették fel máshova egyetemre, valamit meg dolgoznia kell, hát itt kötött ki. Sajnálnám, mert a gyerekem felnő és otthagyja, de ő ott fog megöregedni, ilyen keserűen.
10/10 anonim válasza:
Ne hagyd szó nélkül. Menj be a főnökéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!