Mégis miért normális az, hogy a szülő előkapja valahol a bilit és ott mindenki előtt pisil, szrik a gyerek? Nem érzik cikinek?
Figyelt kérdés
Legyen szó akár kórház folyosóról, tömegközlekedésen, villamoson, anyuka előkapja a bilit és megbilizteti a gyereket. Egy fülledt, meleg buszon, ahol mindenkit ver a víz, megbilizteti és ott terjeng a sz rszag a buszon.2021. máj. 28. 15:12
2/17 anonim válasza:
Ez azért van, mert akármilyen elmeroggyant vállalhat gyereket...
3/17 anonim válasza:
Én sem találkoztam még hasonlóval.
6/17 anonim válasza:
Én se láttam még ilyet. Buszon? És utána hova teszi az eredményt? Nem életszerű, amit írsz. Kórházfolyosó helyett meg be szoktak menni a mellékhelyiségbe.
7/17 anonim válasza:
Én felnőtt bácsikat is bőven látok parkokban pisilni, pedig ők már szobatiszták lehetnének :)
8/17 anonim válasza:
Itt van. Itt például a repülő utasterén kapta elő az anyuka.
Az, hogy ti még nem találkoztatok ezzel a jelenséggel, még van.
Az Nlc ma is tett ki ezzel kapcsolatban posztot, ott a magyar anyák többsége ecseteli részletesen, hogy mivel a gyereke nem volt hajlandó elmenni wc-re, pelenkát meg nem akart a gyerek magán, ezért a kórházi folyosón előkapta a bilit.
9/17 anonim válasza:
És te mindent elhiszel amit a médiában írnak??? No komment
10/17 anonim válasza:
Én is láttam azt a posztot. Minden anyuka meg apuka helyeseli, mert "jobb, mintha becarna meg behucozna a gyerek". Használhatnák a wc-t is, de nem, sokkal jobb a carszag meg a cugyszag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!