Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mégis miért normális az, hogy...

Mégis miért normális az, hogy a szülő előkapja valahol a bilit és ott mindenki előtt pisil, szrik a gyerek? Nem érzik cikinek?

Figyelt kérdés
Legyen szó akár kórház folyosóról, tömegközlekedésen, villamoson, anyuka előkapja a bilit és megbilizteti a gyereket. Egy fülledt, meleg buszon, ahol mindenkit ver a víz, megbilizteti és ott terjeng a sz rszag a buszon.
2021. máj. 28. 15:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%

Amúgy nem túl gyakori jelenség, azért írják itt többen is, max nyugaton.

Én életemben egyszer láttam ilyet, nekem égett a pofám a szülők helyett. Balatonon voltunk, én meg a tesóm ültünk a kocsiba, a szüleim meg elmentek venni innivalót. Egyszer csak azt látom, hogy kivesz egy nő egy bilit és 3-4 éves gyerekét ott bilizteti a parkolóban. Ráadásul csúcsforgalomba. A végterméket nem tudom, hogy hová tette, de nem is érdekel.

2021. máj. 28. 15:39
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Nekem az osztálytársam anyja volt ilyen. A gyerek vinnyogott, hogy nem akar bemenni a Spar wc-jébe, ezért ott a parkolóban elővette a bilit és belepisilt a gyerek. Ott haladtunk el előttük nagy kikerekedett szemekkel, a kislány meg integetett nekem a biliről. Kicsit gáz.
2021. máj. 28. 15:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem láttok ilyeneket, mert itt nem annyira elterjedt, szerencsére a magyar szülők többsége nem ennyire elvetemült.

Nekem unokatesóm van így vele. Viszik a bilit mindig magukkal, mert a gyerek szerint a nyilvános wc-be mindig büdös van. Ő nem szereti a büdöst, de az nem baj, ha ő csinál büdöst.

2021. máj. 28. 15:43
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Nekem unokatestvérem van úgy vele, hogy amikor szól a gyerek, akkor ott helyben megpisilteti a gyereket. Ő nem hurcolja a bilit, hanem letolja a nadrágját meg a bugyiját a gyereknek, megfogja a lábánál, felemeli és úgy pisilteti a gyereket. Ha a gyerek a Penny előtt szól, akkor ott és akkor megpisilteti mindenki előtt. 6 éves.

Nem arról van szó, hogy egy gyereknek órákig kellene tartogatni, én is pisiltem már az utcán, de mindig kerestünk egy bokrot vagy ház háta mögè elmentünk, voltak ilyen kis "pisilőhelyeink". És nem a járdán pisiltettek minket.

2021. máj. 28. 15:46
 15/17 anonim ***** válasza:
96%
Hat en nem lattam meg ilyet. De mi is visszuk a bilit magunkkal mindenhova. Összecsaphatós es egy szatyrot kell belerakni szoval abba pisil a gyerek aztan osszecsomozod es kidobod. Mondjuk az en gyerekem 2 eves, most kezdtük a bilire szoktatást es nem birja tartani. De a parkolo meg bolt stb kozepen nem veszem elő a bilit. Mielott bemegyunk a boltba, elotte az autoban raultetem a bilire. Aztan ha a boltban jon ra, akkor is elmegyek vele a mosdoba es ott veszem elo a bilijet.
2021. máj. 28. 15:48
 16/17 anonim ***** válasza:
95%
Én se láttam még ilyet sose, nem is hallottam, most hallok róla először, hogy ilyen van.
2021. máj. 28. 16:32
 17/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez csak alpáriéknál szokás. Én sose tapasztaltam még ilyet szerencsére.
2021. máj. 28. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!