Orrsziporszit hova tettétek,ha már nem kellett?
Figyelt kérdés
Most megy elsőbe a lányom, teljesen új szobát kapott. Találtam pár meglepetést a pakolászáskor..
Pl egy orrsziporszit. Teljesen jó,semmi baja. Most dobjam ki? Szívesen odaadnám valakinek. De csak használt...
Ti mit csináltatok vele?
2023. aug. 23. 16:05
1/8 anonim válasza:
Kidobnam, nagyon olcsó, ezer ft.
2/8 anonim válasza:
Próbáld meg eladni, bár én lehet nem vennék használtan ilyet...
Ha van ismerős/rokon/kolléganő aki terhes ajánld fel neki ingyen. Így lehet el fogadtam volna.
Add be a védőnőnek, ő eljuttatja rászorulónak.
3/8 anonim válasza:
Mi mindent, amit eladni nem tudunk, odaadjuk a családsegítőknek, mindig nagyon örülnek. Adtunk már nekik járókát, fél évente ruhacsomagot, babahordozót, és vszeg a babakocsit is nekik adjuk majd, mert egy olcsó esernyőre csukható, két évig használtuk, nincs pofám pénzt kérni érte.
4/8 anonim válasza:
Mélyszegénysègben èlőket tàmogató alapítvànynak adtam.
5/8 anonim válasza:
Hat eszembe sem jutna senkinek odaadni, dobd ki.
6/8 anonim válasza:
Ilyesmi pár forintos dolgot kidobok főleg ha használt .
Szerintem dobd ki te is
7/8 A kérdező kommentje:
Nem eladni akarom...
Csak mivel ez számtalanszor újra használható,valamint testen kívül használjuk, és semmi baja,sajnálom kidobni.
Bár,aki ezt nem tudja megvenni,annak valószínűleg porszívója sincs.
2023. aug. 23. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!