Melyik orrszívót vegyem a "porszívós orrszívót" vagy "orrszi-porszi"-t és miért?
Mutatok egy "harmadikat", ezt vedd:
[link] - az Arianna új verziója. Könnyebben tisztítható.
A kettő ugyanaz.
Mindkettőt porszívóra kell csatlakoztatni.
Amit te gondoltál,az a kézi orrszívó,amit nem kell porszívóhoz csatlakoztatni.
Köszönöm mindenkinek a válaszaitokat, a kettő amiről a kérdésem feltettem, tudom, hogy mind a kettőt a porszívóra kell csatlakoztatni, de attól még lehetnek különbözőek alakra, anyagminőségre, tisztíthatóságra, stb.
Azt láttam, hogy ezeket gyártják műanyagból is és vastag üvegből is, személy szerint az üveget jobban tisztíthatóbbnak találom mint a műanyagot, viszont egy jobban tisztíthatóbb műanyag mégis csak jobb mint egy nehezen tisztíthatóbb üveg.
Az Ariannáról itt a válaszaitokból hallottam először, a válaszaitok statisztikája alapján a legtöbben az Ariannát javasoltátok, ez műanyagból vagy üvegből van?
Az ár annyira nem izgat, +/- 500 Ft belefér, ha a jó minőségű, tehát hogy 1500-ba vagy 2500-ba kerül, tök mindegy.
Ja, és van még egy tulajdonság, amit fontosnak tartok, a gyakorikérdéseken olvastam olyan panaszos írásokat ahol arról panaszkodtak, hogy a kiszívott takony sokszor a porszívóba is bekerül, és akkor volt aki javasolta, hogy állítsad kissebre a porszívó erejét (nyisd ki a fals levegő nyílást a fogganytyún.)
Én határozottan olyan szippantót szeretnék venni aminél semmi esély nincs arra, hogy a takony a porszívóban kössön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!