Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek jobb és könnyebb...

Szerintetek jobb és könnyebb annak az élete, akinek nincs gyereke?

Figyelt kérdés

Csak mert ha belegondolunk, akkor egy gyerekkel igencsak sok probléma van, azaz bármilyen betegsége, baja van van, mindig a szülő "szív" miatta, mondjuk ha elhagy egy értékes dolgot, (velem is történt már ilyen, de most nem részletezem) elesik, aztán neadjisten eltörik a lába, elkap egy betegséget és a szülő nem mehet dolgozni, és még sorolhatnám.

Amikor a ti gyereketekkel történt bármilyen probléma, nem éreztétek úgy, hogy megbántátok?

Most NEM azért tetten fel a kérdést, mert direkt csaj és kizárólag negatívan állok hozzá a gyerekvállaláshoz, (mert majd én is szeretnék anya lenni egyszer) hanem felmerült bennem ez a kérdés, hogy egy gyerekkel rengeteg baj van.

2023. aug. 23. 09:28
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy ezeket leírtátok :)

Leszögezném, hogy én minden választ pontoztam, és senkit sem pontoztam le!

2023. aug. 23. 11:45
 22/31 anonim ***** válasza:
54%
Könnyebbnek könnyebb (bár élethelyzet/sors függő, valakivel még akkor sem cserélnék életet, amikor a dackorszakosom a legnagyobb hisztiket vágja le vagy nem alszik vagy betegeskedik, stb), viszont szerintem kizárt, hogy jobb.
2023. aug. 23. 11:47
 23/31 A kérdező kommentje:

Hát szerintem sem jobb, de azzal egyetértek, hogy könnyebb.

Viszont csak az tudja megtapasztalni azt a semmihez sem fogható szeretetet, amit egy gyerek okoz, akinek van.

2023. aug. 23. 11:50
 24/31 anonim ***** válasza:
75%
23-as kérdező, ez így van, de akinek nincs gyereke, az nem feltétlenül érzi ennek a hiányát. Ettől nem lesz kevesebb az élete :)
2023. aug. 23. 11:52
 25/31 anonim ***** válasza:
14%
Jó rossz élete lehetett előtte, akinek jobb lett a gyerektől. Ha megtapasztalta volna milyen az igazán jó élet, akkor lehet nem gondolná így.
2023. aug. 23. 12:25
 26/31 A kérdező kommentje:

Egyébként a gyereknevelés az tényleg csak egy nagy szopás?

(Ezt egy gyerektelen és gyereket nem akaró barátom mondta?

2023. aug. 23. 12:28
 27/31 A kérdező kommentje:
)*
2023. aug. 23. 12:28
 28/31 anonim ***** válasza:
47%
Idézőjel, kérdező, idézőjel!😅😅😅
2023. aug. 23. 12:42
 29/31 anonim ***** válasza:
47%

"Ezt egy gyerektelen és gyereket nem akaró barátom mondta?"

Szerinted honnan kéne tudnunk, hogy ki mondta ezt neked?🤣 Rossz a memóriád? Vagy miért tőlünk kérded?

2023. aug. 23. 12:44
 30/31 anonim ***** válasza:
66%
Egy ismerősömnek nehezen jött a baba. Nagymamája azt mondta rá, nem baj kislányom, ha nem lesz is: akkor kevesebb lesz az örömöd, de kevesebb lesz a bánatod is .
2023. aug. 23. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!