Szerintetek jobb és könnyebb annak az élete, akinek nincs gyereke?
Csak mert ha belegondolunk, akkor egy gyerekkel igencsak sok probléma van, azaz bármilyen betegsége, baja van van, mindig a szülő "szív" miatta, mondjuk ha elhagy egy értékes dolgot, (velem is történt már ilyen, de most nem részletezem) elesik, aztán neadjisten eltörik a lába, elkap egy betegséget és a szülő nem mehet dolgozni, és még sorolhatnám.
Amikor a ti gyereketekkel történt bármilyen probléma, nem éreztétek úgy, hogy megbántátok?
Most NEM azért tetten fel a kérdést, mert direkt csaj és kizárólag negatívan állok hozzá a gyerekvállaláshoz, (mert majd én is szeretnék anya lenni egyszer) hanem felmerült bennem ez a kérdés, hogy egy gyerekkel rengeteg baj van.
Köszi, hogy ezeket leírtátok :)
Leszögezném, hogy én minden választ pontoztam, és senkit sem pontoztam le!
Hát szerintem sem jobb, de azzal egyetértek, hogy könnyebb.
Viszont csak az tudja megtapasztalni azt a semmihez sem fogható szeretetet, amit egy gyerek okoz, akinek van.
Egyébként a gyereknevelés az tényleg csak egy nagy szopás?
(Ezt egy gyerektelen és gyereket nem akaró barátom mondta?
"Ezt egy gyerektelen és gyereket nem akaró barátom mondta?"
Szerinted honnan kéne tudnunk, hogy ki mondta ezt neked?🤣 Rossz a memóriád? Vagy miért tőlünk kérded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!