Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, szerettek anya...

Anyukák, szerettek anya lenni? Hány gyereketek van :)?

Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 10:49
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
53%

Igen, 3 van,úton a 4.

Összeségben nagyon szeretem, pedig vannak keményebb,húzósabb napok, van hogy több türelmet igényelne,mint ami Nekem van.

De nagyon szeretem gyerekkorom óta erre vágytam.

2023. aug. 22. 12:39
 12/38 A kérdező kommentje:
A 10-es válaszomhoz még annyit fűznék hozzá, hogy egy gyerektelen és gyerekellenes anonim felhasználó is ilyet írt (már nem emlékszek melyik kérdésnél) hogy "Attól, hogy valaki gyereket vállal, nem lesz értelme az életének, csak a társadalmi elvárás miatt magasztalják fel a munkahelyen. Közben meg valójában sajnálják őket a sok sz@r miatt, ami rájuk vár. Csak ezt nem szabad mondani, mert nem illik."
2023. aug. 22. 12:40
 13/38 A kérdező kommentje:

Meg hogy úgyis mindenki megbánja egyszer,stb.

Szerintem nem amúgy 😅

2023. aug. 22. 12:41
 14/38 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, a gyetekellenesek nem.tudják milyen anyának lenni, viszont rengeteg traumájuk van ha a saját fajuk kicsinyeit utálják már már gyűlölik. Nem kell mindenkinek gyerek, egyéni döntés, és aki valóban nem akar és boldog,hudd el sose fog köpdösni a gyerekekre vagy az anyukakra, és nem bizonygatja,hogy neki jobb.
2023. aug. 22. 12:41
 15/38 anonim ***** válasza:
53%

Ha megbántam volna az első kettőtt, 20 év múlva nem szültem volna 3.at.

Ha tehettem volna biztos több gyerekem is lett volna, a 4.en sokat dolgoztunk de sajnos a korunk már nem engesdte, így örülünk hogy van 3.

2023. aug. 22. 12:45
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy. De miért van mostanában minden áldott nap erről egy kérdés?
2023. aug. 22. 13:19
 17/38 anonim ***** válasza:
84%megint itt van és pontoz
2023. aug. 22. 13:21
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

1. Vagyok..

Ha nem szeretnék, akkor nem lenne 4, hanem max 1

Persze nem mindig könnyű..

Nem is való mindenkinek..

Nincs ezzel baj, csak ismerje fel minnèl hamarabb..lrgjobb gyerek nèlkül, vagy max 1. Után

2023. aug. 22. 14:17
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen, imádom, más, mint amit vártam, viszont meglepő módon inkább jobb, mint rosszabb :)

11 hónapos kisfiú (egyedülálló) anyukája

2023. aug. 22. 14:43
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

#18 mondja jól

Nem való mindenkinek.

Nekem pl. nem való, de ezt nem tudtam, amíg nem lett gyerekem.

Nekem ez túl sok, nem érzem jól magam az anyaságban.

Most pl. beteg vagyok, de lábon kell kihordanom, mert ott a gyerek... régen ilyenkor 3 napig feküdtem. Most meg összeszorítom a fogam és próbálok kitartani.

Apuka van, de akkor se lehet 3 napig feküdni.

2023. aug. 22. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!