Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért probléma sok szülőnek,...

Miért probléma sok szülőnek, ha a gyereke szerepel más gyerek fotójának hátterében, pl. óvodában, iskolában ünnepségeken?

Figyelt kérdés

Van olyan óvoda ahol konkrétan megtiltották idéntől a szülőknek az ünnepségeken (pl. farsang, anyák napja, stb.), hogy fotózzák a gyereküket a műsor alatt, ismerős mesélte ma hallomásból. Mivel nyilván minden szülő a saját gyerekét fotózná célzottan, így laikusan feltételezem az lehetett a gond, hogy más gyerekek is szerepeltek a fotók hátterében.

De korábban olvastam olyat is, itt, hogy ahol engedik is, ott is kérik, hogy zárt csoportból ne osszák meg, és társai. (nálunk is ez van) De itt megint ugyan az a szitu, más gyerek képét miért terjesztené valaki? Tehát emiatt hülyeség. A saját gyerekről készült képet meg miért ne lehetne itt-ott megosztani, annak ellenére, ha ugyan szerepel még 1-2 gyerek, de célirányosan a saját gyerek a kép témája?

Tehát az miért baj, hogy pl. Pistike anyukája megosztja Pistike szereplését, és esetlegesen háttérszereplőként ott van még Zolika, meg Ferike is? Ha értitek... Szerintem nem másabb attól a szitutól, amikor a szülő az utcán fotózza a gyereket, vagy játszótéren, és ugyanúgy belekerülnek a háttérbe más, játszótéren játszó gyerekek, vagy utcai járókelők. Elvégre nem ők a kép témái. Akkor az óvodában miért kell ennyire félni ettől? Milyen kár keletkezik, ha valahol a háttérben ott van a gyerek fotója? Engem nem zavarna biztosan.

2023. aug. 21. 19:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
60%
Miért keverjük ide a pucérságot? Óvodai ünnepségekről volt szó.
2023. aug. 22. 13:51
 22/25 anonim ***** válasza:
13%

Nem olvastam a válaszokat, de biztos kb mindenki azt írja h ez tök normális.

Hát nem tudom, szerintem ez full túl van lihegve....

Kicsit paranoid azt gondolni szerintem, hogy egy pedofil az én gyerekemre fogja verni miközben néz egy fotót, ahol a háttérben félig elmosódva gyurmázik...

2023. aug. 22. 15:58
 23/25 anonim ***** válasza:
71%

22es, nem (csak) erről van szó, hanem hogy a gyereknek joga van eldönteni, hogy 1) szerepeljen-e egy képen, 2) azt a képet kivel osztja meg. #agyerekjogvilágnézet

2023. aug. 22. 16:23
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
17 válaszolo mint írtam éltünk sok évet Magyarországon gyerekeim ott jártak oviba suliba is nem egy ilyen papírt írtam alá. Sőt itt külföldön is alá kell ilyet írnom.
2023. aug. 22. 17:09
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
22 Nem pont a pedofilok miatt nem szeretném hogy más posztolgasson róla. Azt se szeretem ha rólam posztol más képet mert lehet hogy róla jó de rólam rohadt előnytelen. Nem szeretném hogy vadidegen emberek az én gyerekemen röhögjenek mert Józsika mögött a háttérben épp vicces fejet vág
2023. aug. 22. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!