Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kisfiamnak vettem egy babát...

A kisfiamnak vettem egy babát tényleg ekkora baj?

Figyelt kérdés
2 éves a fiam és már hetek óta szeretne egy játékbabát. Egy egyszerü baba, lehet a szájába cumit és cumisüveget is enni. Megvettük neki a névnapjára. Amikor megmutatta anyámnak akkor leszídtak hogy meleget nevelek. Azóta rosszul érzem magam. Nagyon nagy vita volt. Tényleg hibát követtem el?
2023. aug. 17. 15:59
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Engem sem zavarna ha az lenne. Nyílván fėlteném de igyekszem majd arra nevelni hogy fogadja el magát és ne bántson másokat mert másmilyenek.

Anyám nagyon rühelli a melegeket. Akkor szerintem ki is tagadná ha az lenne...

2023. aug. 17. 21:37
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom 2 éves és szülinapjára szerelő műhelyt kap a játékkonyha hidegen hagyja🤣 imád "szerelni", autózni viszont nézegeti magát a tükörben és imádja a rózsaszínt. Eszembe sem jutott erőltetni hogy babázzon, anyukád maradi.
2023. aug. 17. 22:51
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

A babázás szerepjáték. Miért ne gyakorolhatná vele egy kisfiú az apuka szerepet?

Ha smink készletet vennél neki, azon jogosan akadna ki anyukád, de ezzel szerintem nincs semmi baj.

Amúgy én meg vettem kisautót (lila színű) a 2 éves kislányomnak, mert ma már szinte alap, hogy egy nő is vezet, nem baj ha ismerkedik vele.

2023. aug. 18. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!