Akik nem a gyermekük apjával nevelik a gyereküket hogyan ment tovább az életük?
Figyelt kérdés
Engem még terhesen elhagyott a kisfiam apja, viszonylag hamar lett is új párom, 4 hónapos kora óta vagyunk együtt és fél éves kora óta együtt neveljük. Sajátjaként szereti, amint összeházasodunk szeretné a nevére venni. Az egyetlen bökkenőnk az életünkben az exem, aki mióta megtudta hogy úgymond rendbejött a mi kis életünk azóta bekattant és a jogaival akar jönni, miközben eddig önszántából nem is látta őt, engem mindenhonnan letiltott még terhesen illetve nyilván sose fizetett én pedig nem pereskedtem emiatt. Hogyan tudjuk őt kitörölni az életünkből? Tudom hogy ő a gyerek apja stbstb.. viszont őt semennyire sem a gyerek érdekli hanem az hogy velünk hátha ki tud tolni.. Nem tudom mit fog meg tenni a dolog érdekében, lehet csak a szája jár, de az érdekelne hogy ti hogyan tudtátok az exet “kiiktatni” vagy esetleg normalizálni a helyzetet? Nem feltétlen lennék az igazi apuka ellen de tudom hogy lesz@rja a kisfiam sajnos, ezért szeretném ha nyugodtan nevelhetnénk párommal úgy hogy ő nem ront bele a képbe ha már eddig sem érdekelte2023. aug. 17. 13:49
11/12 anonim válasza:
Vagy neveli egyedül vagy új párjával.
12/12 anonim válasza:
Bocs, de azt honnan veszitek, hogy milyen "kicsi az a gyerek"? Egy szóval se írta a kérdező, hogy mióta van együtt a vőlegényével, csak hogy fél éves kora óta nevelik együtt. Az lehetne 5 éve is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!