Anyukák: újszülöttnél minden étkezés után büfiztettetek?
Szülős Videókat nézek az első 6 hétről, és ott csak annyi állt, hogy nem kell minden szoptatás után, csak “amikor látjuk h esetleg levegőt nyelt…” hat azt nem biztos h minden 3 órás etup-ban látni fogom.
2. Pelenkázás/Tisztába tétel: etetés előtt es után is? Vagy elég csak elotte? .. de ha elalszik szopi utan csak nem kéne felkelteni
3. Köldökcsonk kezelés: minden pelenka cserénél fertotleniteni kell, vagy elég napi 2x?
Nyilván leesett h első szulott lesz, illetve kérlek ne essen senki a másik nyakának, ha esetleg eltérő tapasztalatok érkeznek. Köszi! :)
1.
Nem
De a mostani újszülött gyerekem igényli.(ő a 4.)
2. Pelsufüggő
Általában, ha van mód, akkor utána, mert nekem mindegyik szoptatás alatt csinált be..
Plusz éhesen üvöltöttek
Bocsi
3:
Csak ha a pelusban balesetes lett ( nem tudtam visszahajtani a pelenkát sosem)
Vagy nagyon felázott
Amúgy nem
1 gyerekemnek 20 naposan esett le, tövmbbi ek a kórát után 2-3 nappal.
Ha ébren van büfiztetem ha elalszik akkor nem,mert felköltöm.
De van amikor ha leteszem felkel utána ,akkor viszont tuti a büfi bántja a gyomrát.
Nekem azt mondták a kórházba utána ne pelusozzam mert azt hiszi megint enni fog...és tényleg néha ígyvan kezdhettem előlről :D
Napi 2x3x kell fertőtleníteni,de az új ajánlás szerint az se baj ha nem tisztíthatod(ami sztem.hülyeség mert tiszta véres gusztustalan lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!