Újszülöttnél ami csak 30 fokon mosható és nem vasalható…?
Ahhoz mi lenne a jobb fertőtlenítésre (baci/kórokozók ellen), ecetes-vizes öblítés, vagy a sanytol fertőtlenítő mosószer adaléka? (Klór mentes stb)
Például a pihenoszek huzata, baba fészek, egyik lepedő csak 30 fokon mosható, és nem is vasalható.. Az egyik baba termekmintas csomagban volt sanytolos prospektus, hogy az elvileg jó a babáknak.
En nagyjabol mindent 40 fokon mosok, nem vasalok, csak amit nagyon muszaj (ing, bluz, stb).
Babaruhak nalam mentek mar ossze 60 fokon, igy en ezt a temat elengedtem. Meg elunk.
Nem kell ebbe a fertotlenitos dologba belehalni. En akkor szoktam extra fertotlenito folyadekot tenni a ruhakhoz, ha valaki beteg a csaladbol. De amugy nem.
Tul fogja elni a baba, nem tudsz es nem is szabad teljesen steril kornyezetet biztositani neki. Egyebkent nem tudod szagoltad-e mar pont ezt a sanytolos fertotlenitot. Brutal vegyszeres szaga van (szerintem) es ha betartod az adagolasi utmutatot, akkor is erzodik a ruhakon mosas utan.
Hat en azert azt kotve hiszem, hogy ez olyan rohadt jo a babanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!