33 éves vagyok 5 éve élünk együtt a párommal,anyukám velünk van. Nem szeretnènk hogy külön lakjon. Sokszor gondolkozom a baba tèmán. Én nagyon anyás voltam és vagyok. De olyankor olyan dolgok jutnak eszembe hogy mit szólna anya?
Szia
34 éves vagyok, egyke felnőtt gyermek. 🥰 Anyukámmal élünk férjemmel, és 2 csodálatos gyermekünkkel egy gyönyörű családi házban.
Apukám meghalt sajnos, és igy nem is volt téma a férjemmel, illetve akkor a párommal, hogy maradunk, vagy megyünk?! Minden rokonunkat, anyukám testvéreit elveszítettük, annyit szenvedett, szenvedtünk, hogy nem volt szivem külön költözni tőle.
Természetesen itt maradtunk vele, ami a legjobb döntésünk volt
Én nekem, és a férjemnek is van külön lakása, de ki van adva mind a kettő albérletbe.
A férjem és anyukám között nagyon jó a kapcsolat. Anyukám már nyugdijas, de rengeteg mindent segít, nap mint nap, az unokák fitten tartják, és imádják a mamát.
Szavakkal leirni nem tudom, de csodálatos életünk van igy, különleges. És igen, a férjem is ugyanezt tudná elmondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!