Anyukák! Mit sportoltok, edzetek a gyerek mellett?
Heti hányszor, és hány órát?
Ki vigyáz addig a gyerekre?
Hetente 1-szet járok gerinctréningre este 6-tól 7-ig, addig az férjem tologatja. Vagy itthon marad vele.
Illetve hetente 2-3 este elmegyek kocogni 15-25 percet. Most kezdek visszatérni a mozgalmasabb sportokhoz. Addig is az apukája vigyáz rá.
6 hónapos a baba.
A nagyobb lányom 6 hónapos kora környékén futni jártam, nagyjából másfél hónapig, utána belerúgtam a kanapé lábába véletlenül és eltörtem a lábujjamat. Mire az meggyógyult, teherbe estem a kicsivel, és addigra a nagy is annyira mozgékony lett, hogy az már egy versenysport, hogy utolérjem, főleg terhesen, nagy pocakkal volt ez olimpiára való teljesítmény :D
Most már 2 gyerek van, 3 éves a nagy, 9 hónapos a kicsi, most kezdek annyira magamhoz térni, hogy egyáltalán eszembe jusson a sport gondolata. Pilates, youtube-ról, egyelőre. Ha kicsit még jobban összeszedem magam, akkor valami csoportedzésre szeretnék eljárni, már csak a szociális kapcsolatok kedvéért is :D
Addig apuka lenne befogva.
Napi 20-30 perc futópad itthon.
5 hónapos csajszim addig alszik vagy játszik a szőnyegén ami ott van tőlem pár lépésre.
A nagytesó pedig elfoglalja magát addig de van hogy még ő is alszik, ha reggel futok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!